Szeptember végétől már az új helyen rendelhetnek a Szent Margit Rendelőintézetben lévő házi gyermekorvosok

Megosztom

Várhatóan szeptember 29-től már az önkormányzatunk által felújított, új intézményben rendelhetnek a jelenleg a Csobánka tér Szent Margit Rendelőintézetben lévő házi gyermekorvosok.

A Víziorgona utca 8-as számú, önkormányzati tulajdonú épület korábban bölcsődeként funkcionált, de bezárása után egészségügyi célú fejlesztésen esett át. Az Egészséges Budapest Program támogatásával megvalósuló fejlesztés során az épület új nyílászárókat, szigetelést kapott és belső tereiben is teljesen megújult. Az épület mellett egy játszótér is kialakításra került, az épület udvarán pedig a dolgozók számára fenntartott parkoló épült.

A felújított épületbe elsőként a Szent Margit Rendelőintézetben dolgozó házi gyermekorvosok költözhetnek át. A gyermekorvosi részben a teljesen felújított rendelőkben, váróteremben és vizesblokkokban a gyermekek számára is otthonos, barátságos hangulat uralkodik, köszönhetően a rendelő színvilágának és kialakításának.

A Csobánka térről az alábbi gyermekorvosok költöznek át: Dr. Friedrich Katalin, Dr. Kovács Tibor, Dr. Godor Gizella, Dr. Megyeri Erzsébet, Dr. Rózsa Szilvia.

Bővebb információ a III. kerületi Önkormányzat Egészségügyi Osztályán kérhető.

A Víziorgona utca 8. a tervek szerint magas színvonalú gyermekegészségügyi központként fog üzemelni. Jelenleg zajlik az orvosok és egészségügyi szolgáltatók toborzása. Bízunk benne, hogy mind az ide költöző egészségügyi dolgozók, mind az ide látogatók nagy örömmel használják majd a felújított és színvonalas egészségügyi intézményt!


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük