Szánalmas kommunikáció, már csak a „hajrára” telik

Megosztom

Laza fröccs – avagy a hatalom dőreségei

A Fidesztől elég egy kétmondatos fizetett bejegyzés Szanditól és a követők azonnal elvégzik a kiadott utasítást. A másik oldal meg csak röhög rajta.

Ez a mai magyar politikai közélet

Tetszik, ahogy a Fidesz oldal egymást lájkolja. Tök mindegy, hogy hol lakik az illető. a 17 lájkoló közül a fele vidéki. Ami nem baj, csak a rálátásuk kevés a valóságra, mert egymás között informálódnak, meg a propaganda TV-ből. Én lelkes középutas libsi demokrata létemre legalább figyelem mind a két oldal viselkedését, és sajnos azt kell lássam, hogy a „Hajrá” kifejezésen kívül semmit nem tudnak érvként felhozni. Szentkirályi lózungjai szánalmasak.

Lájkolói és „hajrázói” központi utasításra posztolgatnak. Nagyon szomorú, hogy képtelenek 10 mondatot értelmesen leírni és meggyőzni az embereket. Amit ott fent a nagyságos urak művelnek az nem kormányzás, nem kommunikáció, hanem már csak egy sima társasjáték maguk között. Már semmire sem képesek, csak arra, hogy egymásban tartsák a lelket, az egyre fogyó közösségükben. Kedves Barátaim! Ki kell mondani, le kell írni. Ennek a kormánynak, már nincs sok hátra. Ha Nektek a hajrá elég ahhoz, hogy odaszavazzatok, hát meg is érdemlitek.


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük