Zugló – Hála és elismerés jár a szociális dolgozónak

Megosztom

Idén is tizenketten vehettek át díjat, oklevelet a Zuglói Szociális Munka Napján. A 2016-ban elindított hagyományokhoz hűen az önkormányzat elismerését ketten, míg a Zuglói Család- és Gyermekjóléti Központ munkáját támogatók közül 10-en kaptak oklevelet.

Az ünnepséget különleges alkalomnak nevezte Horváth Csaba polgármester, aki – mint fogalmazott – “azokat ünnepeljük, akik olyanokért dolgoznak, akikért mások nem”

A szociális munkát a legnemesebb szakmák egyikének, hivatásnak nevezte, ami társadalmilag hol igen, hol nem, anyagilag pedig kevésbé megbecsült.

“Naponta találkoznak a háború, az energia-, a megélhetési válság okozta krízishelyzetekkel, amiket nap mint nap próbálnak enyhíteni. Hála és elismerés jár nekik, valamint minden segítség az önkormányzattól”

– hangsúlyozta a kerület vezetője.

Mint minden évben, most is valamilyen produkcióval készültek a szervezők – a Fórum Színház csapata lépett a Zuglói Civil Ház színpadára. A fellépők interaktív improvizációs játékkal szórakoztatták, gyakran megnevették a közönséget….végig olvasom

Címlapfotó: Balogh Róbert

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük