Örsi Gergely példát mutat

Megosztom

Hatalmas a szárazság és a szakemberek szerint az idei lesz a „leghűvösebb”.

Nem értek a hozzá de azt érzékelem, hogy bármerre jártam az országban, nem volt eső a környéken sem. Örsi Gergely arra hívja fel a figyelmet, hogy az idén megmentett fa jövőre hálálja meg, hogy nem feledkezünk meg „róluk”. Facebook oldalán felhívással fordult a kerület lakóihoz, lakó közösségeihez és többek között a Lidl-hez is.

Őrsi Gergely

Jó példát mutatunk a Lidlnek-náluk vásárolt öntözőzsákkal igyekszünk megmenteni az ő gondjaikra is bízott facsemetéket

Bizonyára sokaknak feltűntek már a Csalogány utcai Lidl előtti kiszáradt fák. Sajnos néhány már nem menthető meg, de többnek még a mostani szárazságban is van esélye.

Erre igyekeztünk felhívni például a Lidl figyelmét azzal, hogy egy náluk vásárolt öntözőzsákkal próbáljuk megmenteni az egyik fát.

A aszály miatt teljes kapacitással dolgoznak a kerületben az öntözőautók. Locsoljuk a parkok növényeit és a kerület által ültetett virágokat, fiatal fáinkat, de ugyanezt teszi rengeteg civil is, akik öntözőkörökbe szerveződve igyekeznek rendszeresen locsolni.

Ezért arra kérem a Csalogány utcai Lidlt, hogy locsolással, esetleg öntözőzsákkal is segítse az üzlet előtti fákat, amik néhány év múlva már felbecsülhetetlen értékű árnyékot adnak majd az üzlet látogatóinak is.

Arra kérem az ingatlantulajdonosokat és üzemeltetőket, hogy alkalmanként locsolják meg az épületük előtt álló fiatal fákat, így néhány év múlva már ezek az egyedek is hatékonyan segíthetik a városi klíma kellemesebbé tételét!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük