A Fidesz másik arca

Megosztom

Ez a cikk egy kerületi oldalon taglalja, hogy mire képesek az adott ellenzéki kerületben az Önkormányzat kormány oldali képviselői. Bemutatjuk Szalay Kornél Géza urat, aki nem elég, hogy ügyvéd, de még a XV. kerületi Önkormányzat fideszes képviselője.

Mivel kerületi oldal lennénk, ezért igyekszünk minden, a kerületet valamilyen módon érintő hírről írni, vagy csak megosztani.

Ehhez szükséges, hogy tagként, vagy csak egyszerű szemlélőként részt vegyünk Újpalota, vagy inkább így írom a XV. kerületben működő közösségi csoportokban.

Természetesen a legnagyobb lehetne a legjobb, de ott inkább már valóban csak csevegnek, vagy éppen anyáznak, mindenről ami egy kicsit szétmossa a csoportot.

A napokban bukkantunk rá egy új csoportra, mely hangvételéből fakadóan inkább kormányoldali, mint közép utas, ne adja isten ellenzéki lenne.

A csoport adminisztrátora pedig kedveskedve évődik

Az Ittlakunkat nagy hirtelen elárasztották a prolibolsik, védik ezt a tetüt.

Barkóczi Balázs van szó, aki most jelen esetben az „árnyékkormány oktatással foglalkozó minisztere lett

Ezzel nincs is baj, hiszen miért ne? De, hogy mindegyik csoportban ott van a kerület egyik önkormányzati képviselője és inkább trollkodik, mint tájékoztatna, már fura.

Tudomásul kellene már venni, hogy ez nem vezet sehová.

Szalay Kornél Géza úr mint politikus, mint ügyvéd és még ki tudja ki, szeret mindenhol ott lenni, ami szintén nem baj. Az már inkább inkább, hogy egy önkormányzati képviselő, akinek igazából a közbeszéd, párbeszéd élvezhetővé tétele lenne a feladata, hát inkább csak olajat önt a tűzre.

Hova tart a közbeszéd? Hova tart az ország, amikor egymást soha nem ismerő emberek, ordenáré, sokszor sötét paraszti stílussal reagálnak valami olyanra, ami nem az ő életfelfogásukat képviseli?

Palotai magazin XV. kerület Palota közéleti magazinja

  • Önkormányzati válaszok lakhatási nehézségekre
    on 2024.03.24. at 19:55

    Április 2. éjfélig még van lehetőség pályázatot beadni a Habitat for Humanity Magyarország Önkormányzatok a lakhatásért című országos felhívására. A The post Önkormányzati válaszok lakhatási nehézségekre appeared first on Palotai magazin XV. kerület.

  • Körözési toplista
    on 2024.03.24. at 15:19

    A képen látható személyeket a Magyar Rendőrség a velük szemben fennálló elfogatóparancs alapján keresi. Amennyiben valamelyiküket felismeri, vagy információval rendelkezik The post Körözési toplista appeared first on Palotai magazin XV. kerület.

  • Vitézy levélben fordult az ellenfeleihez
    on 2024.03.20. at 13:26

    Vitézy Dávid, aki a napokban döntött el, hogy megméretteti magát Budapest főpolgármesteri székéért folytatott küzdelemben, ma levélben fordult a többi The post Vitézy levélben fordult az ellenfeleihez appeared first on Palotai magazin XV. kerület.

  • Bezár a Paskál strand
    on 2024.03.17. at 09:33

    Bezár a Paskál strand a XIV. kerületben, de nem kell megijedni, nem végleg. Meghibásodott a fürdőt ellátó termálkút, hívja fel The post Bezár a Paskál strand appeared first on Palotai magazin XV. kerület.

  • Meghívó
    on 2024.03.16. at 23:18

    Meghívó a Képviselő-testület 2024. 03. 28. (csütörtök) 9:00 órától tartandó ülésére. Budapest Főváros XV. Kerület Rákospalota, Pestújhely, Újpalota Önkormányzat Képviselő-testületének következő ülése 2024. március The post Meghívó appeared first on Palotai magazin XV. kerület.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük