Kerületi közélet — 2022.09.19. at 19:56

A Fidesz másik arca

Ez a cikk egy kerületi oldalon taglalja, hogy mire képesek az adott ellenzéki kerületben az Önkormányzat kormány oldali képviselői. Bemutatjuk Szalay Kornél Géza urat, aki nem elég, hogy ügyvéd, de még a XV. kerületi Önkormányzat fideszes képviselője.

Mivel kerületi oldal lennénk, ezért igyekszünk minden, a kerületet valamilyen módon érintő hírről írni, vagy csak megosztani.

Ehhez szükséges, hogy tagként, vagy csak egyszerű szemlélőként részt vegyünk Újpalota, vagy inkább így írom a XV. kerületben működő közösségi csoportokban.

Természetesen a legnagyobb lehetne a legjobb, de ott inkább már valóban csak csevegnek, vagy éppen anyáznak, mindenről ami egy kicsit szétmossa a csoportot.

A napokban bukkantunk rá egy új csoportra, mely hangvételéből fakadóan inkább kormányoldali, mint közép utas, ne adja isten ellenzéki lenne.

A csoport adminisztrátora pedig kedveskedve évődik

Az Ittlakunkat nagy hirtelen elárasztották a prolibolsik, védik ezt a tetüt.

Barkóczi Balázs van szó, aki most jelen esetben az “árnyékkormány oktatással foglalkozó minisztere lett

Ezzel nincs is baj, hiszen miért ne? De, hogy mindegyik csoportban ott van a kerület egyik önkormányzati képviselője és inkább trollkodik, mint tájékoztatna, már fura.

Tudomásul kellene már venni, hogy ez nem vezet sehová.

Szalay Kornél Géza úr mint politikus, mint ügyvéd és még ki tudja ki, szeret mindenhol ott lenni, ami szintén nem baj. Az már inkább inkább, hogy egy önkormányzati képviselő, akinek igazából a közbeszéd, párbeszéd élvezhetővé tétele lenne a feladata, hát inkább csak olajat önt a tűzre.

Hova tart a közbeszéd? Hova tart az ország, amikor egymást soha nem ismerő emberek, ordenáré, sokszor sötét paraszti stílussal reagálnak valami olyanra, ami nem az ő életfelfogásukat képviseli?

Palotai magazin Palota közéleti magazinja

 • Közbeszéd
  by palotainfo on 2022.09.19. at 17:41

  Mivel kerületi oldal lennénk, ezért igyekszünk minden, a kerületet valamilyen módon érintő hírről írni, vagy csak megosztani. Ehhez szükséges, hogy tagként, vagy csak egyszerű szemlélőként részt vegyünk Újpalota, vagy inkább így írom a XV. kerületben működő közösségi csoportokban. Természetesen a legnagyobb lehetne a legjobb, de ott inkább már valóban csak The post Közbeszéd appeared first on Palotai magazin.

 • Koronavírus – Elsőként az egészségügyi dolgozók kaphatják meg az új típusú Pfizer-vakcinát
  by palotainfo on 2022.09.15. at 13:57

  Elsőként az egészségügyi dolgozók emlékeztető oltására kezdik felhasználni a múlt héten Magyarországra érkezett új típusú Pfizer-vakcinát – közölték csütörtökön a koronavirus.gov.hu oldalon.      Először az egészségügyi dolgozók vehetik fel a múlt héten Magyarországra érkezett új típusú, omikron elleni Pfizer vakcinát. Jövő héttől már a lakosság számára is elérhetővé válik a The post Koronavírus – Elsőként az egészségügyi dolgozók kaphatják meg az új típusú Pfizer-vakcinát appeared first on Palotai magazin.

 • Eljött a pillanat, amikor nem a Digi lesz az első
  by palotainfo on 2022.09.15. at 13:20

  Arold Péter Senkit és semmit nem fog megkülönböztetni egymástól a háború ténye, bár ha belegondolok a Magyarországon a most éppen taroló energia árak mögött nem csak az orosz-ukrán háború van. Az elmúlt évek elhibázott gazdasági lépései, az un. unortodox Matolcsy-féle gazdasági kísérletezgetés is rátesz sok-sok lapáttal a kialakult helyzetre. Emellett The post Eljött a pillanat, amikor nem a Digi lesz az első appeared first on Palotai magazin.

 • Elkezdődik a futópálya kialakítása a Páskom parkban
  by palotainfo on 2022.09.07. at 09:26

  Budapest XV. kerület Önkormányzatát az aktív Magyarországért felelős kormánybiztos az Aktív Magyarország Program részeként az „Országos Futópálya-építési Program 2022” elnevezésű pályázat keretében 44 999 920 Ft támogatásban részesítette. A tervek aktualizálása és a közbeszerzési eljárás lebonyolítása megtörtént. A közbeszerzési eljáráson nyertes KOBOLD’2003 Kft. a beruházást bruttó 94 509 676 forint The post Elkezdődik a futópálya kialakítása a Páskom parkban appeared first on Palotai magazin.

 • Megkezdték a munkálatokat Újpalotán az Erdőkerülő és a Zsókavár utcában
  by palotainfo on 2022.09.05. at 18:23

  Elkezdődött a régóta várt munka a XV. kerületben: a BKK beruházásában csaknem egy év alatt megújul az Erdőkerülő utca és a Zsókavár utca, emellett új gyalogátkelőhelyeket létesítenek, valamint akadálymentesítik a Fő téri villamosmegállót – tájékoztatta portálunkat a bkk.hu Az újpalotai projektnek köszönhetően jelentős változások történnek az Erdőkerülő utcában és a The post Megkezdték a munkálatokat Újpalotán az Erdőkerülő és a Zsókavár utcában appeared first on Palotai magazin.

Hozzászólok a Facebookon
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x