A Fidesz másik arca

Megosztom

Ez a cikk egy kerületi oldalon taglalja, hogy mire képesek az adott ellenzéki kerületben az Önkormányzat kormány oldali képviselői. Bemutatjuk Szalay Kornél Géza urat, aki nem elég, hogy ügyvéd, de még a XV. kerületi Önkormányzat fideszes képviselője.

Mivel kerületi oldal lennénk, ezért igyekszünk minden, a kerületet valamilyen módon érintő hírről írni, vagy csak megosztani.

Ehhez szükséges, hogy tagként, vagy csak egyszerű szemlélőként részt vegyünk Újpalota, vagy inkább így írom a XV. kerületben működő közösségi csoportokban.

Természetesen a legnagyobb lehetne a legjobb, de ott inkább már valóban csak csevegnek, vagy éppen anyáznak, mindenről ami egy kicsit szétmossa a csoportot.

A napokban bukkantunk rá egy új csoportra, mely hangvételéből fakadóan inkább kormányoldali, mint közép utas, ne adja isten ellenzéki lenne.

A csoport adminisztrátora pedig kedveskedve évődik

Az Ittlakunkat nagy hirtelen elárasztották a prolibolsik, védik ezt a tetüt.

Barkóczi Balázs van szó, aki most jelen esetben az „árnyékkormány oktatással foglalkozó minisztere lett

Ezzel nincs is baj, hiszen miért ne? De, hogy mindegyik csoportban ott van a kerület egyik önkormányzati képviselője és inkább trollkodik, mint tájékoztatna, már fura.

Tudomásul kellene már venni, hogy ez nem vezet sehová.

Szalay Kornél Géza úr mint politikus, mint ügyvéd és még ki tudja ki, szeret mindenhol ott lenni, ami szintén nem baj. Az már inkább inkább, hogy egy önkormányzati képviselő, akinek igazából a közbeszéd, párbeszéd élvezhetővé tétele lenne a feladata, hát inkább csak olajat önt a tűzre.

Hova tart a közbeszéd? Hova tart az ország, amikor egymást soha nem ismerő emberek, ordenáré, sokszor sötét paraszti stílussal reagálnak valami olyanra, ami nem az ő életfelfogásukat képviseli?

Palotai magazin XV. kerület Palota közéleti magazinja

 • Civil szervezeteket segítő programban vett részt az AsiaCenter
  by palotainfo on 2024.02.21. at 12:38

  Február 16-án egy nagyszerű kezdeményezésének, a Civil Üzleti Iskola programnak adott helyet az AsiaCenter. Az önkormányzat segítségével életre hívott képzési The post Civil szervezeteket segítő programban vett részt az AsiaCenter appeared first on Palotai magazin XV. kerület.

 • Bilincsbe verve vitték el Ónodi István lelkészt
  on 2024.02.20. at 13:47

  The post Bilincsbe verve vitték el Ónodi István lelkészt appeared first on Palotai magazin XV. kerület.

 • Csillagos égbolt – csoda az otthonodba
  by palotainfo on 2024.02.20. at 11:38

  Több alkalommal is írtunk a LED-es világítás előnyeiről, most ezt folytatjuk ebben a cikkben, hiszen vállalkozásunk a LED csillagos égbolt The post Csillagos égbolt – csoda az otthonodba appeared first on Palotai magazin XV. kerület.

 • (Untitled)
  on 2024.02.20. at 10:50

  Február 16-án leállt a budapesti Uzsoki Utcai Kórházban a kardiológiai osztályon a súlyos betegek ellátása. Erről Kunetz Zsombor írt Facebook-oldalán. Az orvos, egészségügyi The post (Untitled) appeared first on Palotai magazin XV. kerület.

 • Közvetlen elnökválasztást akar a DK
  by palotainfo on 2024.02.19. at 22:07

  A kerületünk polgármestere is kiáll a DK kezdeményezése mellett, hogy a köztársasági elnököt közvetlen a szavazók válasszák meg és ne The post Közvetlen elnökválasztást akar a DK appeared first on Palotai magazin XV. kerület.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük