A Fidesz másik arca

Megosztom

Ez a cikk egy kerületi oldalon taglalja, hogy mire képesek az adott ellenzéki kerületben az Önkormányzat kormány oldali képviselői. Bemutatjuk Szalay Kornél Géza urat, aki nem elég, hogy ügyvéd, de még a XV. kerületi Önkormányzat fideszes képviselője.

Mivel kerületi oldal lennénk, ezért igyekszünk minden, a kerületet valamilyen módon érintő hírről írni, vagy csak megosztani.

Ehhez szükséges, hogy tagként, vagy csak egyszerű szemlélőként részt vegyünk Újpalota, vagy inkább így írom a XV. kerületben működő közösségi csoportokban.

Természetesen a legnagyobb lehetne a legjobb, de ott inkább már valóban csak csevegnek, vagy éppen anyáznak, mindenről ami egy kicsit szétmossa a csoportot.

A napokban bukkantunk rá egy új csoportra, mely hangvételéből fakadóan inkább kormányoldali, mint közép utas, ne adja isten ellenzéki lenne.

A csoport adminisztrátora pedig kedveskedve évődik

Az Ittlakunkat nagy hirtelen elárasztották a prolibolsik, védik ezt a tetüt.

Barkóczi Balázs van szó, aki most jelen esetben az „árnyékkormány oktatással foglalkozó minisztere lett

Ezzel nincs is baj, hiszen miért ne? De, hogy mindegyik csoportban ott van a kerület egyik önkormányzati képviselője és inkább trollkodik, mint tájékoztatna, már fura.

Tudomásul kellene már venni, hogy ez nem vezet sehová.

Szalay Kornél Géza úr mint politikus, mint ügyvéd és még ki tudja ki, szeret mindenhol ott lenni, ami szintén nem baj. Az már inkább inkább, hogy egy önkormányzati képviselő, akinek igazából a közbeszéd, párbeszéd élvezhetővé tétele lenne a feladata, hát inkább csak olajat önt a tűzre.

Hova tart a közbeszéd? Hova tart az ország, amikor egymást soha nem ismerő emberek, ordenáré, sokszor sötét paraszti stílussal reagálnak valami olyanra, ami nem az ő életfelfogásukat képviseli?

 • Július 4-én kezdik a Fogarasi utat a Csömöri úttal összekötő felüljáró felújítását
  by palotainfo on 2024.06.30. at 13:14

  A Budapesti Közlekedési Központ hivatalos tájékoztatása szerint a XIV. kerületi Fogarasi utat és a XVI. kerületi Csömöri utat összekötő közúti The post Július 4-én kezdik a Fogarasi utat a Csömöri úttal összekötő felüljáró felújítását appeared first on Budapest 15 – Palotai magazin .

 • Tűzzsonglőröktől a koncertekig – Múzeumok éjszakája a fővárosi intézményekben
  on 2024.06.22. at 11:25

  Az év egyik legkülönlegesebb hagyományához, a Szent Iván, más néven nyárközép éjszakájához kapcsolódik immár közel két évtizede a Múzeumok Éjszakája The post Tűzzsonglőröktől a koncertekig – Múzeumok éjszakája a fővárosi intézményekben appeared first on Budapest 15 – Palotai magazin .

 • Ekkor ne használd a klímát!
  by palotainfo on 2024.06.21. at 20:26

  Növényvédelmi munkálatok lesznek a kerületben. A növényvédelmi munkálatok oka és célja, hogy a kártevők gyérítésével mérsékelni tudjuk a parkfák, fasorok The post Ekkor ne használd a klímát! appeared first on Budapest 15 – Palotai magazin .

 • Terelések, lezárások Budapesten
  on 2024.05.08. at 06:41

  A kínai miniszterelnök és delegációja miatt a mai naptól lezárásokra és terelésekre kell számítani a fővárosban közlekedőknek. A BRFK tájékoztatása The post Terelések, lezárások Budapesten appeared first on Budapest 15 – Palotai magazin .

 • Rágcsálók okozta károk
  on 2024.05.02. at 11:39

  A rágcsálók, mint az egerek és patkányok, komoly károkat okozhatnak otthonokban, mezőgazdasági területeken és üzleti vállalkozásokban is. A károk széles The post Rágcsálók okozta károk appeared first on Budapest 15 – Palotai magazin .

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük