4 lakással bővül Erzsébetváros önkormányzati lakásállománya

Megosztom

Niedermüller Péter

Óriási ütemben halad az önkormányzati lakások felújítása, amelyek sorából kiemelkedik egy Nyár utcai helyszín, ahol egy 265 négyzetméteres, eddig parlagon heverő ingatlanból alakítunk ki felújított, korszerű otthonokat 4 család számára.  



Ez az ingatlan magán viseli az idő és az elhanyagoltság nyomait, azonban már megkezdődtek a munkálatok, amelyek végeztével újra életet viszünk a falai közé. Izgatottan várjuk a felújítás előrehaladását, amelyről természetesen be is fogunk számolni.  

A kerület korábbi vezetése úgy gondolta, hogy ez a Nyár utcai hatalmas ingatlan úgy szolgálja a legjobban Erzsébetváros érdekeit, ha üresen és romosan áll. Mi azonban 2019 óta arra törekszünk, hogy a lehetőségeinkhez mérten a lehető legtöbb embernek segítsünk az otthonteremtésben.  

Ez az átalakítás is ezt a célt szolgálja és a 265 négyzetméteren kialakított 4 darab lakásba az év második felében már be is költözhetnek a családok.  

Az önkormányzatunk komoly lépéseket tesz az ingatlanállomány megújítása érdekében. Eddig 135 önkormányzati lakást újítottunk fel, ez a szám azonban az év végéig 282-re fog emelkedni, ami azon túl, hogy példaértékű fővárosi szinten, jelentős segítséget is nyújt az erzsébetvárosiak lakhatási problémáinak megoldásához. Erzsébetváros a jövőbe fektet!  

Szponzorált tartalom

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük