És akkor nem kérdezhetem meg a töketlen kitalálóját, hogy a jó édesanyja mennyit úszik forró zsírban 200 méter HÁTON?

Megosztom

Arold Péter

Én, én vagyok. Önfoglalkoztató, magam keresem a munkát, én hajtom fel magamnak az ügyfelet, nem a Béla bácsit, az ÜGYFELET. KFT-t, Bt-t, EV-t. Grafikát készítek nekik, honlapjukat kezelem éves szerződésben évi egyszeri számlázással egy cég felé.

Tartom a hátam, frissítem a Facebook oldalát, honlapját, Google üzleti oldalát hirdetem a SAJÁT MAGAM által finanszírozott és tulajdonolt közéleti és szakportálokon.

Éves bevételem MESSZE nem éri el a maximált eddigi 12 milliót, most mégis nyakon basztak, mert a tevékenységem nincs benne a 80 %-os költség elszámolással járó TESZOR számok között. Ahol ott van a fodrász, a villanyszerelő, a kozmetikus, a fényképész, a taxis, a vendéglátós, tehát olyan vállalkozók, akikhez ODAMEGY a kuncsaft magától.
Eddig fizettem 50 ezer forintot havonta, a 3 milliós éves bevételemből, most fizethetem a max 1.5 milliós éves bevételig a csak 40 %-os költséggel elszámolható átalánydíjas adónemben.
Ez nekem 1.5 millióig az 50 ezer helyet 62 ezer havonta a fölött 90 ezer.

És akkor nem kérdezhetem meg a töketlen kitalálóját, hogy a jó édes anyja mennyit úszik forró zsírban 200 méter HÁTON?

Arra lennék kíváncsi, hogy a pupák Fidesz szavazó, aki ugyan annyira rápacsált mint én, most mit gondol?

A hozzászólásokban várom a válaszokat. Bár ha jól sejtem, nekem nincs olyan sok idáig a Fideszre szavazó és velem kapcsolatot tartó ismerősöm.

Kormányváltás Magyarország Politikai és közéleti hírmagazin

  • Még sem az lesz, mint amit ígértek
    by szerkeszto on 2024.04.23. at 11:53

    Csaknem 8000 négyzetméter nagyságú új szakrendelő, 5600 négyzetméteres piac, valamint 5300 négyzetméternyi városháza, ezen kívül mélygarázs, közösségi tér és nem The post Még sem az lesz, mint amit ígértek appeared first on Kormányváltás Magyarország.

  • Hadházy Ákos – Orbán és a sitt biznisz
    by szerkeszto on 2024.04.18. at 09:24

    Arold Péter Helyreigazítás A cikk nem fog törlésre kerülni. Az ügyvédi felszólítás tartalma szerkesztőségünkben elérhető Tudjuk, hogy Hadházy Ákos most The post Hadházy Ákos – Orbán és a sitt biznisz appeared first on Kormányváltás Magyarország.

  • Feszült légkör tanulságos „vita”
    by szerkeszto on 2024.04.17. at 12:19

    Az ATV Voks 2024 vendége volt ma kerületünk jelenlegi polgármestere és fideszes kihívója. A várt hozzáállás volt látható a kormány The post Feszült légkör tanulságos „vita” appeared first on Kormányváltás Magyarország.

  • Feszült légkör tanulságos „vita”
    by szerkeszto on 2024.04.16. at 18:57

    Az ATV Voks 2024 vendége volt ma kerületünk jelenlegi polgármestere és fideszes kihívója. A várt hozzáállás volt látható a kormány The post Feszült légkör tanulságos „vita” appeared first on Kormányváltás Magyarország.

  • Tovább folyik az adok-kapok
    by szerkeszto on 2024.04.16. at 07:31

    Tegnap az Egyenes beszéd vendége volt Tarlós István volt főpolgármester és Vitézy Dávid vádjaira reagált a műsorban. https://youtu.be/C9u3UPBDE9Y Vitézy Dávid The post Tovább folyik az adok-kapok appeared first on Kormányváltás Magyarország.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük