Szabó Tímea országgyűlési képviselő véleménye Novák Katalinról

Megosztom

Szabó Tímea

Novák Katalinnak nem a bicskei igazgatóhelyettesnek adott kegyelmi döntése volt az első, pedofilokat vagy pedofilvédőket mosdató, vállalhatatlan lépése.

Emlékezzünk: tavaly augusztus 20-án Novák a szintén pedofilvédő Böjte Csaba ferences szerzetest tüntette ki Magyar Becsületrenddel.

„Becsületrendet” adott annak a Böjtének, akinek a romániai gyermekotthonaiban az egyik nevelő hosszú időn át szexuálisan bántalmazott 6 és 12 év közötti kisfiúkat. Annak a Böjtének, akinek egy másik gondozó „barátja” egy fiatalkorú lányt is többször megerőszakolt. Böjte, akiről azóta kiderült, hogy ferences szerzetesként szeretőt tartott (ezt azóta sem cáfolta), nem az áldozatokat, hanem az elkövetőket és persze leginkább saját magát mentegette.

Ezek az aljas gyermekbántalmazók kapnak Novák Katalintól és mondjuk ki: valójában a Fidesztől kegyelmet, kitüntetést, vállveregetést, színpadot.

Tisztázzuk: nem csak az a gyermekbántalmazó, aki ténylegesen pedofil bűncselekményt követ el, azaz gyerekeket szexuálisan bántalmaz, megerőszakol. Az, aki az ilyen bűnözőket védi, az ügyüket elhallgatja, eltussolja, őket mentegeti, kegyelemben részesíti, kitünteti, ugyanolyan bűnös!

A Fidesz ebben is, a Böjte-ügyben is, sőt a többi fideszes pedofil bűnöző esetében is hallgat, terel. Közben szorgalmasan fóliáz, hazudik a nem létező nemátalakító műtétekről, és hergel szerető közösségek, szivárványcsaládok ellen.

Mindezt a „gyermekvédelem” jegyében.

Amit a hatalom művel, az minden, csak nem gyermekvédelem! Ami évek óta hazánkban zajlik, az a kormány által csöndben támogatott színtiszta gyermekbántalmazás!

Novák Katalin és fideszesek! Ha van pokol, akkor maguk biztosan oda fognak jutni!

Címlapfotó: Facebook Szabó Tímea


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük