Orbán megijedt volna?

Megosztom

Arold Péter

X-edik évértékelő, most kevesebb Gyurcsánozással, de annál több EU-zással.


Orbán Viktor a szokásos év eleji értékelőjében szinte kínosan igyekezett kihagyni az ellenzék ostorozását. Viszont annál többször szidta az EU-t, hiszen onnan nem tudnak visszaszólni.
Ennek ellenére, bár nagyon sajnálja Novákot és Vargát, az egész kegyelmi botrányt rájuk tolta.
A nemzeti egységet – NER – a köztársasági elnök döntése bontotta meg, éppen ezért az ő lemondása kellett a nemzeti egység – NER – helyreállításához.


„Ezért be kell látnunk, az történt, aminek ebben a helyzetben történnie kellett”


– igyekezett a kedélyeket csitítva lezárni a botrányt. Orbán nagyon sajnálja Novákot és Vargát is, de azt tették, amit tenniük kellett.
Lazán elengedte Magyar Péter borítását, mint ha annak semmi jelentősége nem lenne, csak fikció, mint azt valamikor barát, Gulyás Gergely is mondta.


„Fikció, semmi alapja nincs.”


Ezt akarta alátámasztani Havas Bertalan is amikor csak annyit reagált az esetre, hogy


” … Reménytelen helyzetben lévő emberek kétségbeesett próbálkozásával a kormány nem foglalkozik. …”

Ennek ellenére A kormányhű Megafon, ahol Okos Tódiknál is ostobább emberkék nyomulnak, már közel 30 millát költöttek Magyar Péter lejáratására, de eddig nem hozta be a hozzáfűzött reményt
Tehát Orbán továbbra is eljátssza azt a szerepet, amihez kiválóan ért. Lukat beszél a hasunkba.

Nem Orbán nem ijedt meg, mindössze érzi a veszélyt, de tudja itthon az ellenzék képtelen befogni a szelet és a saját vitorláját dagasztani vele.
Bejelentette, hogy újabb gyermekvédelmi csomagot hoz létre, és mindörökre kitiltja az összes pedofilt minden kegyelem gyakorlásából.
Persze. A kérdésre a választ továbbra sem tudjuk, hiszen Novák annyira nem önjáró , hogy szembe menjen az orbáni rendszer egyik alap pillérével ami a gyermekvédelmet illeti. Persze meg kell jegyeznem, az egész csak egy színjáték, hiszen Balog Zoltán példája is erőteljesen tükrözi, miként is gondolkodnak a gyermekek védelméről.

Fotó: Koszticsák Szilárd / MTI

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük