Vélemények — 2022.08.02. at 16:42

És akkor nem kérdezhetem meg a töketlen kitalálóját, hogy a jó édesanyja mennyit úszik forró zsírban 200 méter HÁTON?

Arold Péter

Én, én vagyok. Önfoglalkoztató, magam keresem a munkát, én hajtom fel magamnak az ügyfelet, nem a Béla bácsit, az ÜGYFELET. KFT-t, Bt-t, EV-t. Grafikát készítek nekik, honlapjukat kezelem éves szerződésben évi egyszeri számlázással egy cég felé.

Tartom a hátam, frissítem a Facebook oldalát, honlapját, Google üzleti oldalát hirdetem a SAJÁT MAGAM által finanszírozott és tulajdonolt közéleti és szakportálokon.

Éves bevételem MESSZE nem éri el a maximált eddigi 12 milliót, most mégis nyakon basztak, mert a tevékenységem nincs benne a 80 %-os költség elszámolással járó TESZOR számok között. Ahol ott van a fodrász, a villanyszerelő, a kozmetikus, a fényképész, a taxis, a vendéglátós, tehát olyan vállalkozók, akikhez ODAMEGY a kuncsaft magától.
Eddig fizettem 50 ezer forintot havonta, a 3 milliós éves bevételemből, most fizethetem a max 1.5 milliós éves bevételig a csak 40 %-os költséggel elszámolható átalánydíjas adónemben.
Ez nekem 1.5 millióig az 50 ezer helyet 62 ezer havonta a fölött 90 ezer.

És akkor nem kérdezhetem meg a töketlen kitalálóját, hogy a jó édes anyja mennyit úszik forró zsírban 200 méter HÁTON?

Arra lennék kíváncsi, hogy a pupák Fidesz szavazó, aki ugyan annyira rápacsált mint én, most mit gondol?

A hozzászólásokban várom a válaszokat. Bár ha jól sejtem, nekem nincs olyan sok idáig a Fideszre szavazó és velem kapcsolatot tartó ismerősöm.

Kormányváltás Magyarország Politikai és közéleti magazin

 • Brutális módon emelkedett a távhődíj bizonyos önkormányzati épületeknél a kerültben
  by szerkeszto on 2022.10.02. at 15:31

  Őrsi Gergely A péntek éjjel megjelent Magyar Közlönyből értesülhettünk arról, hogy szombattól, vagyis mától mennyit kell fizetniük az önkormányzati intézményeknek a távhőszolgáltatásért. A rendeletmódosítás az önkormányzati intézményeink közül a II. kerületben közvetlenül a Marczibányi Téri Művelődési Központot érinti. Eddig átlagosan havi bruttó 1,3 millió forint volt a távhődíj, éves szinten The post Brutális módon emelkedett a távhődíj bizonyos önkormányzati épületeknél a kerültben appeared first on Kormányváltás Magyarország.

 • Polgármesteri kitüntetések – Ebben a négyesben nem számít, hogy ki kicsoda
  by szerkeszto on 2022.09.30. at 16:02

  A polgármesteri kitüntetések alkalmából írja Karácsony Gergely Budapest főpolgármestere a következőket Facebook oldalán. És igaza van! „A helyi közösségek az igazság helyei, ahol a feladatok és megoldásaik is politikai szólamoktól függetlenek”. – mondta egykor Sólyom László. És milyen igaza volt. Gratulálok Cser-Palkovics Andrásnak, Székesfehérvár polgármesterének, aki a Polgármesteri Arany Pecsétgyűrűt, The post Polgármesteri kitüntetések – Ebben a négyesben nem számít, hogy ki kicsoda appeared first on Kormányváltás Magyarország.

 • Deák Dani tovább hazudja az életét
  by szerkeszto on 2022.09.30. at 15:58

  Az ember, aki a Te pénzeden is tanult. Deák Dani, akiről nem tudok másként fogalmazni, mint úgy, aki azért van, mert nem volt jobb dolga a Teremtőnek. Deák Dániel Új szintre lép a háború: Putyin holnap aláírási ünnepséget tart, melynek során négy megszállt ukrán megyét csatolnak az Oroszországi Föderáció területéhez. The post Deák Dani tovább hazudja az életét appeared first on Kormányváltás Magyarország.

 • Csak Budapesten 35 postafiók fog bezárni
  by Minderbinder Milo on 2022.09.30. at 15:53

  A kormány évtizedes (gazdaság)politikája elérte a Magyar Postát is. Hamarosan – csak Budapesten – 35 postafiók fog bezárni, mert Brüsszel, meg szankciók, meg háború – szóval a szokásos Fidesz mantra. És mondják ezt az odafent pöffeszkedő galeritagok, akik több mint egy évtizede ássák a magyar gazdaság sírját, saját hasznukra. Az The post Csak Budapesten 35 postafiók fog bezárni appeared first on Kormányváltás Magyarország.

 • Mi Hazánk: “cigánybűnözés”
  by szerkeszto on 2022.09.09. at 12:42

  Arold Péter  Egyre több a közös pont a volt “fiatal korú”Jobbik és a Mi Hazánk politikai tevékenysége közt. A MIÉP háttérbe szorulását követően a magyar radikális jobboldal legismertebb alakulatává vált, sőt a politikai elemzők egy része ekkoriban a pártot a szélsőjobboldal részének tekintette. A Jobbik nevéhez fűződik a cigánybűnözés fogalmának The post Mi Hazánk: “cigánybűnözés” appeared first on Kormányváltás Magyarország.

Hozzászólok a Facebookon
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x