És akkor nem kérdezhetem meg a töketlen kitalálóját, hogy a jó édesanyja mennyit úszik forró zsírban 200 méter HÁTON?

Megosztom

Arold Péter

Én, én vagyok. Önfoglalkoztató, magam keresem a munkát, én hajtom fel magamnak az ügyfelet, nem a Béla bácsit, az ÜGYFELET. KFT-t, Bt-t, EV-t. Grafikát készítek nekik, honlapjukat kezelem éves szerződésben évi egyszeri számlázással egy cég felé.

Tartom a hátam, frissítem a Facebook oldalát, honlapját, Google üzleti oldalát hirdetem a SAJÁT MAGAM által finanszírozott és tulajdonolt közéleti és szakportálokon.

Éves bevételem MESSZE nem éri el a maximált eddigi 12 milliót, most mégis nyakon basztak, mert a tevékenységem nincs benne a 80 %-os költség elszámolással járó TESZOR számok között. Ahol ott van a fodrász, a villanyszerelő, a kozmetikus, a fényképész, a taxis, a vendéglátós, tehát olyan vállalkozók, akikhez ODAMEGY a kuncsaft magától.
Eddig fizettem 50 ezer forintot havonta, a 3 milliós éves bevételemből, most fizethetem a max 1.5 milliós éves bevételig a csak 40 %-os költséggel elszámolható átalánydíjas adónemben.
Ez nekem 1.5 millióig az 50 ezer helyet 62 ezer havonta a fölött 90 ezer.

És akkor nem kérdezhetem meg a töketlen kitalálóját, hogy a jó édes anyja mennyit úszik forró zsírban 200 méter HÁTON?

Arra lennék kíváncsi, hogy a pupák Fidesz szavazó, aki ugyan annyira rápacsált mint én, most mit gondol?

A hozzászólásokban várom a válaszokat. Bár ha jól sejtem, nekem nincs olyan sok idáig a Fideszre szavazó és velem kapcsolatot tartó ismerősöm.

Kormányváltás Magyarország Politikai és közéleti hírmagazin

  • Megkérdeztük az illetékeseket
    by szerkeszto on 2024.03.25. at 08:19

    Arold Péter Dr. Molnár Krisztián a Fejér Megyei Közgyűlés elnöke a napokban nekirohant Velence Önkormányzatának, a településen építendő uszoda ügyében. The post Megkérdeztük az illetékeseket appeared first on Kormányváltás Magyarország.

  • Önkormányzati válaszok lakhatási nehézségekre
    by szerkeszto on 2024.03.24. at 19:56

    Április 2. éjfélig még van lehetőség pályázatot beadni a Habitat for Humanity Magyarország Önkormányzatok a lakhatásért című országos felhívására. A The post Önkormányzati válaszok lakhatási nehézségekre appeared first on Kormányváltás Magyarország.

  • Körözési toplista
    by szerkeszto on 2024.03.24. at 15:19

    A képen látható személyeket a Magyar Rendőrség a velük szemben fennálló elfogatóparancs alapján keresi. Amennyiben valamelyiküket felismeri, vagy információval rendelkezik The post Körözési toplista appeared first on Kormányváltás Magyarország.

  • Egyedül nem megy
    by szerkeszto on 2024.03.20. at 13:34

    A 6SZIN Egyedül nem megy című előadása arról híres, hogy aki elmegy megnézni, egytől egyig mindenki imádja. Mi jut eszedbe The post Egyedül nem megy appeared first on Kormányváltás Magyarország.

  • Vitézy levélben fordult az ellenfeleihez
    by szerkeszto on 2024.03.20. at 13:26

    Vitézy Dávid, aki a napokban döntött el, hogy megméretteti magát Budapest főpolgármesteri székéért folytatott küzdelemben, ma levélben fordult a többi The post Vitézy levélben fordult az ellenfeleihez appeared first on Kormányváltás Magyarország.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük