És akkor nem kérdezhetem meg a töketlen kitalálóját, hogy a jó édesanyja mennyit úszik forró zsírban 200 méter HÁTON?

Megosztom

Arold Péter

Én, én vagyok. Önfoglalkoztató, magam keresem a munkát, én hajtom fel magamnak az ügyfelet, nem a Béla bácsit, az ÜGYFELET. KFT-t, Bt-t, EV-t. Grafikát készítek nekik, honlapjukat kezelem éves szerződésben évi egyszeri számlázással egy cég felé.

Tartom a hátam, frissítem a Facebook oldalát, honlapját, Google üzleti oldalát hirdetem a SAJÁT MAGAM által finanszírozott és tulajdonolt közéleti és szakportálokon.

Éves bevételem MESSZE nem éri el a maximált eddigi 12 milliót, most mégis nyakon basztak, mert a tevékenységem nincs benne a 80 %-os költség elszámolással járó TESZOR számok között. Ahol ott van a fodrász, a villanyszerelő, a kozmetikus, a fényképész, a taxis, a vendéglátós, tehát olyan vállalkozók, akikhez ODAMEGY a kuncsaft magától.
Eddig fizettem 50 ezer forintot havonta, a 3 milliós éves bevételemből, most fizethetem a max 1.5 milliós éves bevételig a csak 40 %-os költséggel elszámolható átalánydíjas adónemben.
Ez nekem 1.5 millióig az 50 ezer helyet 62 ezer havonta a fölött 90 ezer.

És akkor nem kérdezhetem meg a töketlen kitalálóját, hogy a jó édes anyja mennyit úszik forró zsírban 200 méter HÁTON?

Arra lennék kíváncsi, hogy a pupák Fidesz szavazó, aki ugyan annyira rápacsált mint én, most mit gondol?

A hozzászólásokban várom a válaszokat. Bár ha jól sejtem, nekem nincs olyan sok idáig a Fideszre szavazó és velem kapcsolatot tartó ismerősöm.

Kormányváltás Magyarország Politikai és közéleti hírmagazin

 • Magyar Péter: a rendszerváltás előkészítésének korszaka jön
  by MTI on 2024.07.07. at 10:59

  A politikai rocksztár, az utcai harcos korszaka véget ért, most a rendszerváltás előkészítésének korszaka következik – jelentette ki Magyar Péter The post Magyar Péter: a rendszerváltás előkészítésének korszaka jön appeared first on Kormányváltás Magyarország.

 • TISZA Párt – Orbán Viktor a legszorosabb szövetségeseivel is szembe megy
  by szerkeszto on 2024.06.28. at 21:22

  Az utóbbi napokban Orbán Viktor Brüsszelben, Gyurcsány Ferenc pedig itthon kezdett újabb ámokfutásba – írja közleményében a Tisza Párt A The post TISZA Párt – Orbán Viktor a legszorosabb szövetségeseivel is szembe megy appeared first on Kormányváltás Magyarország.

 • Karácsony elfogadta a Kúria döntését
  by szerkeszto on 2024.06.28. at 14:31

  Karácsony elfogadta a Kúria döntését és elfoglalja a széket a fővárosban – írja a Budapest 24. Karácsony Gergely Budapest régi/új The post Karácsony elfogadta a Kúria döntését appeared first on Kormányváltás Magyarország.

 • Gyöngyösi nem indul az elnöki székért a Jobbiknál
  by szerkeszto on 2024.06.28. at 14:26

  Gyöngyösi Márton (Jobbik-Konzervatívok) az MTI-hez eljuttatott közleményében a következőket írta: Az elmúlt napokban megjelent sajtóhírekre reagálva, a félreértések elkerülése végett The post Gyöngyösi nem indul az elnöki székért a Jobbiknál appeared first on Kormányváltás Magyarország.

 • Gyurcsány három alkalommal került nehéz döntés helyzetbe
  by Arold Péter on 2024.06.28. at 14:12

  Gyurcsány Ferenc három alkalommal érezte, hogy nehéz döntés előtt áll, de abban nem volt benne Medgyessy megbuktatása és az öszödi The post Gyurcsány három alkalommal került nehéz döntés helyzetbe appeared first on Kormányváltás Magyarország.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük