Ungár kiáll Donáth Anna mellett

Megosztom

Ungár Péter (LMP) Facebook hirdetésben mondta el a véleményét Donáth Anna, (Momentum) a DK-val kapcsolatos kirohanásáról, amiben üdvözölte a párt listavezető képviselőjének kijelentéseit, miszerint a DK és abban Gyurcsány csak kerékkötője a kormányváltásnak.

Ungár Péter 

Donáth Anna tegnap az Egyenes Beszéd vendége volt, ahol sokat beszélt arról, hogy a politikában a legfontosabb az, hogy kimondjuk az igazságot. Szerintem érdemes a Momentum listavezetőjének receptjét követni és kimondani az igazságot arról, hogy pontosan mi is ez a látszatkonfliktus, amit a Momentum most kezdett a Demokratikus Koalícióval.

1. Az egyik oka annak, hogy a Momentum hadat üzent a DK-nak az, hogy a Momentumban belső konfliktusok vannak. A DK politikájának morális tartalma változatlan, akkor is ilyen volt a DK, amikor egy Donáth Anna nevű pártelnök aláírta a közös listát a DK-val. Semmi sem indokolja azt, hogy most kezdjék el a DK-t hazugozni. Az időzítésre azért nincs magyarázatuk, mert a külvilágban ilyen magyarázat nem létezik. Erre magyarázat a belső világukban található meg.

2. A Momentum a mai napig folytat egyeztetéseket a Demokratikus Koalícióval önkormányzati helyekről. Miközben egy olyan jelöltet ajánlanak a belvárosiak figyelmébe, aki azért tudja azt, hogy hol van az ötödik kerület, mert ott a Főpolgármesteri Hivatal. Mindezt úgy, hogy van közben egy beágyazott, helyi jelölt. Az igazság az – ha már ezt a szót szereti Donáth Anna -, hogy a DK-t úgy tartják a hazugság közösségének, hogy közben logót kérnek tőlük több helyen, folyamatos alkuk keretében most is, és fognak a jövőben is. A Momentum a tárgyalások során nem értéket, hanem érdeket érvényesít, amivel semmi baj nincs persze, a baj azzal van, ha azután elmondják, hogy ők azért hitelesek, mert a nyilvánosságban ennek az ellenkezőjét állítják.

3. Donáth Anna joggal kritizálja Dobrev Klárát azért, mert Dobrev Klára béremelést ígér az EP-választásokon. Teszi ezt úgy, hogy messiásbejelentő plakátkampányán Donáth Anna az infláció csökkentését ígérte.

Én mindent értek. Összeültek, megbeszélték, megírták, elpróbálták. Az okosok okoskodtak, a tanácsadók tanácsoltak, a paneleket panelezték. A mutatvány ki lett találva. Igazságot nem tartalmaz, előadásnak meg nem érdekes.

Kép forrása: Ungár Péter Facebook


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük