A semmire nem jó libsik

Megosztom

Regős Bendegúz

1848 március 15. Minden magyar ünnepe. Kivéve a libsiket. Nesze neked „bazmeg” magyar.

Apáti a miheztartás végett hozzátette azt is:

„ A »merjünk kicsik lenni« képviselőinek, az öngyűlölő magyaroknak, a fikacsászár libsiknek persze nem tudom jó szívvel ajánlani a filmet. Nekik egészen biztosan nem fog tetszeni.”

Azért tegyek ide egy rövid ismertetőt erről a seggfejről: Apáti Bence (Budapest, 1981. január 8. –) Harangozó Gyula-díjas magyar balett-táncos, publicista, konzervatív közéleti személyiség. A Magyar Nemzet főmunkatársa. Tehát művész, aki libsizik

(Nem tudom. Nem lett volna jobb, ha a balettcipőknél marad a tütükés világában?)

Ilyenkor eszembe jut Antall József, aki minden magyar miniszterelnöke volt, vagy inkább szeretett volna lenni és Orbán 2010-es kijelentése, hogy Ő mindenkit akar képviselni.

Apáti „Seggfej” Bence elfelejti: Kossuth mennyire volt liberális, Petőfi mit érzett, amikor megírta a „Feltámadott a tenger, a népek tengere” c. költeményét.

Az ilyen apáti féle kormány propagandista seggfejek miatt megy el az ember kedve az egész ünneptől. Talán az M1 mondja majd, hogy az Andrássyn több ezer ember volt jelen Magyar Péter zászlóbontásánál.

Bár van bennem egy kis adag félelem. Egyelőre előre megírt forgatókönyvnek tekintem a NER-től elszakadt Magyar rendszer ellenességét.

Szóval a fijjuk, aki még fegyvert sem fogtak a kezükben, egy rendes pofont nem kaptak az őrmesterüktől. Jól nézd meg őket. A Fidesz ifjú kommunistái


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük