SOROS-BÉRENC ORBÁN?

Megosztom

Márki-Zay Péter

A Mindenki Magyarországa Mozgalom hazánk történetében elsőként teljesen átlátható módon a főkönyvünk minden sorát dátummal és összeggel, anonimizálva nyilvánosságra hozta (a törvényes határidő jövő május, és az is csak a végösszegekre vonatkozik). A Fidesz-KDNP ahelyett, hogy példaként a saját oldalán is bevezetné az átláthatóságot, szokásához híven sorosozni kezdett, ezért szeretném az alábbiakat leszögezni.

A Fidesszel ellentétben, az MMM sem Soros Györgytől, sem szervezeteitől nem kapott támogatást. Márki-Zay Péter, Orbán Viktorral ellentétben, soha nem találkozott Soros Györggyel, aki őt soha nem támogatta és akit ő eképpen soha nem is árult el.

Az MMM nem párt és soha egyetlen fillér közpénzt sem használt fel – ami a Fideszről és támogatóiról sajnos nem mondható el- eképpen az Állami Számvevőszék hatókörébe sem tartozik. A saját pártfinanszírozási és kampányszabályait is rendre megszegő Fidesz-KDNP vádaskodásait cáfolva közöljük, hogy az MMM és támogatói pártokat nem finanszíroztak, nem is finanszírozhattak, sem belföldi, sem külföldi forrásból- Általános felvilágosító kampányt folytattunk és a népszavazás kapcsán juttattunk el információkat a választópolgárok széles köréhez, párthovatartozástól függetlenül. Fontosnak tartottuk többek között az alábbi kérdéseket:

1. A Fidesz gyűlöletkeltő törvényjavaslata és rendkívül megengedő törvénykezési gyakorlata teljesen alkalmatlan a gyermekeink megvédésére a kormányzati segítséggel hazamenekített fideszes pedofiloktól, akik egy nevetséges pénzbírság megfizetése után továbbra is szabadlábon veszélyeztetik őket. Mi ezt elítéljük és valódi gyermekvédelmet követelünk!

2. Migránsbetelepítést Magyarországra egyedül a Fidesz-kormány végez, évi 50 ezer Unión kívüli migránsnak adva ki letelepedési engedélyt, pénzért közismert bűnözőknek és nemzetközi körözés alatt álló terroristáknak. Ha minden uniós tagállam ilyen arányban engedné be a migránsokat, évi kétmillió bevándorlóval nőne Európa lakossága – ezzel Orbán Viktor a korábbi támogatója, Soros György által javasolt legfeljebb félmilliót arányaiban négyszeresen túlszárnyalta. Mi követeltük a Fidesz által kiadott letelepedési engedélyek (kötvénnyel vagy anélkül) átvilágítását és minden bűnöző és terrorista haladéktalan kiutasítását.

3. A korrupció teljes felszámolását és szigorú büntetését követeltük pártállástól függetlenül, 2010 előtti és utáni ügyekben egyformán, ennek érdekében létrehozva egy korrupcióellenes ügynökséget és csatlakozva az Európai Ügyészséghez. Nemcsak 2002-ben, de 2010-ben is elmaradt az elszámoltatás és a korrupt politikusok által ellopott nemzeti vagyon visszavétele, ami nélkül nincs demokratikus rendszerváltás Magyarországon.

A Mindenki Magyarországa Mozgalom többek között ezen három cél érdekében folytatott kampányt, és ezúton is biztatja a kormányt ezen céloka megvalósítására. Az erre a célra – küldföldről és belföldről – kapott támogatásokat maradéktalanul a fentiekre költöttük, Magyarország törvényeit maradéktalanul betartva. Tudjuk, hogy ma még az átláthatóság, a becsület és a tisztesség ritka jelenség a magyar politikában, de tudjuk azt is, hogy csak akkor lesz Magyarország keresztény kultúrájú, becsületes és gazdagodó ország, ha átvesszük a nyugati kultúrát, a demokráciát és a jogállamot is. Célunk, hogy a magyar fiataloknak ne kelljen Nyugatra menniük, ha nyugati bérekre és nyugati szabadságra vágynak, lehessenek szabadok és sikeresek saját hazájukban, szüleik és barátaik társaságában. Isten óvja Magyarországot!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük