A második

Megosztom

A kormány az egészségügyben vétett hibáit már beismerte, most a fakivágás jött.

Karácsony Gergely Facebook oldalán üdvözölte a lépést.

A józan ész irányába egy pici lépés, hogy belátta a kormány a hibáját és módosítja a fakivágás rendeletét, de ez még nem elég. Nem módosítani kell, hanem visszavonni.

Az meg már talán említésre sem méltó, hogy a propaganda-média ismét teljesen hülyét csinált magából. Szinte naponta hozták le a jobbnál jobb minőségű írásaikat, hogy nincs itt kérem szépen semmi látnivaló, soha nem voltak még nagyobb biztonságban Magyarországon az erdők… Aztán láss csodát, eltelik pár nap és módosítja a kormány azt a rendeletet, amiről eddig azt állították, hogy minden oké vele.

Mint egyszerű magyar állampolgár, szeretném nagyon szépen megköszönni a civileknek azt a fantasztikus munkát, amit az elmúlt napokban végeztek azért, hogy észhez térítsék a kormányt!

Főpolgármesterként pedig, a kormány lépése ellenére, ahogy ígértem, az augusztusi Fővárosi Közgyűlés ülésére beterjesztem azt a rendeletmódosítást, ami nem engedi meg Budapesten, hogy a természetvédelmi területeken tarvágást alkalmazzanak.

Magyarország azonban akkor lélegezhetne fel igazán, ha a kormány nem módosítaná, hanem visszavonná ezt a végtelenül elhibázott, rövidlátó, jövőt felélő rendeletet!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük