Ez a kormánymédia

Megosztom

Végtelenül segg nyaló, végtelenül gusztustalan, és végtelenül hazug a kormány mögött álló média. Ez a portál, a büdös életben nem fog a lakájmédia által, a kormány seggében nyelvvel turkáló cikkeket közölni, csak ha rá akar mutatni kik is ők. Az MTI sajnos partner ebben a játékban és szemrebbenés nélkül továbbítja ezeket a „cikkeket”.

Téves volt az Országos Meteorológiai Szolgálat (OMSZ) előrejelzése, ami alapján az Operatív Törzs az augusztus 20-ai tűzijáték elhalasztásáról döntött – írta az Origo.hu vasárnap.

    Az OMSZ 80-90 százalékban jelzett a tűzijáték idejére esőt, nagy széllökéseket, de egyik sem következett be – írta a lap.
    A cikkben felidézik: szombaton kora reggel, a tisztavatás után az OMSZ többek között azt közölte, hogy több alkalommal is záporok, zivatarok érhetik el Budapestet, a zivatarok jellemző kísérő jelensége felhőszakadás lehet, a jégeső és a viharos széllökések kevésbé lesznek jellemzőek.
    Az OMSZ még az operatív törzs döntése előtt, – amelynek döntését 13 óra után közölték – többek között ezt írta: „az esti órákig több hullámban várható további konvektív (záporos, zivataros) csapadék kialakulása a főváros környékén”, a legerősebb széllökések erőssége 25-30 kilométer/óra között valószínű.
    Ezután döntött úgy az operatív törzs, hogy elhalasztják a szombat estére tervezett tűzijátékot – idézi fel az Origó.
    „Nem is tehetett mást, hiszen a legfontosabb az emberek biztonsága – elég emlékezni a Gyurcsány-kormány 2006-os tűzijátékára, amikor az óriási viharban megtartották, öt ember meghalt, és többszázan megsérültek” – állapítja meg a cikk szerzője.
    Szombaton az OMSZ még további figyelmeztetéseket is küldött, habár késő estére teljesen világossá vált, hogy az előrejelzett vihar nem érkezik meg. Azaz, még néhány órával a tűzijáték előtt is az OMSZ esőt és vihart jósolt. „Azonban nem jött vihar, nem jött eső, viszont az OMSZ téves előrejelzése miatt a tűzijátékot el kellett egy héttel halasztani” – áll az Origo.hu cikkében.

Én végtelenül el vagyok keseredve. Végtelenül, mert milliók ellenezték a tűzijátékot, milliók várták azt, hogy a kormány nem erőlteti a több 10 milliárdos szemfényvesztés. Hogy fontosabb dolgokra költi, hogy belátja, most nincs itt az ideje.

Eleve baromság volt az egész haccacáré. De a lényeg! Az OMSZ leírta, a kormány DÖNTÖTT! Mert beszart attól, hogy ha mégis bejön, nekik befellegzett, ha megtartják.

Nem látta be és a szennymédiájuk, most újra a seggükben turkál. Az OMSZ Facebook oldalán közölte a következőket:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük