Dobrev Klára megtartotta első beszédét mint árnyékminiszterelnök

Dr. Bősz Anett

Dobrev Klára megtartotta első beszédét mint árnyékminiszterelnök. Programjában nem csak szót, de cselekvést is érdemelt az emberség, a szolidaritás, a harmónia, az európaiság, a modernitás, a nők társadalmi megbecsülése és politikai képviselete, átgondolt és stabil fiskális politika, béke a körülöttünk élő társadalmakkal és az Európai Unióval.

A sor hosszasan folytatható. Az alábbi linken elérhető a teljes beszéd. Mi pedig, egy egészen fiatal demokratával együtt hallgattuk az elfogadás, a haladás és a tisztelet hangjait, amelyek nem csak magyar, de európai zászlók előtt is hangzottak el. Beszéljenek helyettem a képek, melyek ezúttal érthető okokból kevesebben vannak, de annál értékesebbek.

Magukban hordozzák a fiatal édesanyák tiszteletét és megbecsülését, úgy a családban, mint a társadalomban, a munkaerőpiacon és a közélet világában. Köszönöm a Demokratikus Koalíció közösségének, hogy 7 hónapos várandósan is bízott bennem, így kezdhettünk el egy másik minőségben együtt dolgozni. Ez az igazi modern, európai Magyarország! Számíthattok rám Ti is!

7210Dobrev Klára megtartotta első beszédét mint árnyékminiszterelnök

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük