Puzsér Róbert – A magyarság lábhoz szoktatása

Megosztom

Az ellenzéki oldal aktív „megmondó emberei” gondolataiból kipattant véleményeket és írásokat szemlézgetünk időnként.

Puzsér Róbert egyike azoknak aki nem rejti véka alá a véleményét. Puzsér indult a a Fővárosi polgármesteri székért, rádióműsort vezetett, ellenzéki, de nem baloldali. Sajátságos írás stílusa név nélkül is felismerhető.

A magyarság lábhoz szoktatása

Nagyszabású szociológiai kísérlet zajlik Magyarországon. Végy egy polgárság nélküli, kulturális önazonosságától megfosztott társadalmat, ígérj neki rendszerváltást, pluralizmust, demokráciát, jogállamot és jólétet, aztán rabold ki, röhögj a pofájába, hajszold polgárháborúba, amikor meg már azt hiszi, hogy mindent látott, nyerj választást fedezetlen ígéretekkel és a költségvetés meghamisításával, majd főműsoridőben mondd be a tévében, hogy ezt előre megfontolt szándékból és aljas indokkal követted el! Amikor a megalázott tömeg utcára vonul, veresd össze őket alaposan! A meggyepált kutya szűkölve kotródik vissza az odvába, és várja a pillanatot, amikor alkalma nyílik visszamarni. 2010-ben erre sor is került – ma már történelem.

Az ördögi fordulat azonban csak ezután következik. Tedd meg újra! Ígérj forradalmat, rendszerváltást és igazságtételt, aztán röhögj a nyomorultak pofájába, rabold ki őket, szítsd tovább a gyűlöletet magyar és magyar közt, s amikor az idióták már azt hiszik, hogy mindent láttak, nyerj választást fedezetlen ígéretekkel, a költségvetés meghamisításával, nemtelen rágalmakkal, az igazság eltitkolásával! Jelentsd be főműsoridőben, hogy minden szavad hazugság volt! Adóemeléssel számold fel családok százezreinek megélhetését, tedd számukra megfizethetetlenné a rezsit, aztán amikor utcára vonulnak és tiltakoznak ellened, élj a jól bevált módszerrel: küldd rájuk a rendőrséget!

Apropó!

Újra indultt a Spirit FM-en Puzsér és Horváth műsora

    Vélemény, hozzászólás?

    Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük