Vélemények — 2022.07.29. at 12:02

Puzsér Róbert – A magyarság lábhoz szoktatása

Az ellenzéki oldal aktív “megmondó emberei” gondolataiból kipattant véleményeket és írásokat szemlézgetünk időnként.

Puzsér Róbert egyike azoknak aki nem rejti véka alá a véleményét. Puzsér indult a a Fővárosi polgármesteri székért, rádióműsort vezetett, ellenzéki, de nem baloldali. Sajátságos írás stílusa név nélkül is felismerhető.

A magyarság lábhoz szoktatása

Nagyszabású szociológiai kísérlet zajlik Magyarországon. Végy egy polgárság nélküli, kulturális önazonosságától megfosztott társadalmat, ígérj neki rendszerváltást, pluralizmust, demokráciát, jogállamot és jólétet, aztán rabold ki, röhögj a pofájába, hajszold polgárháborúba, amikor meg már azt hiszi, hogy mindent látott, nyerj választást fedezetlen ígéretekkel és a költségvetés meghamisításával, majd főműsoridőben mondd be a tévében, hogy ezt előre megfontolt szándékból és aljas indokkal követted el! Amikor a megalázott tömeg utcára vonul, veresd össze őket alaposan! A meggyepált kutya szűkölve kotródik vissza az odvába, és várja a pillanatot, amikor alkalma nyílik visszamarni. 2010-ben erre sor is került – ma már történelem.

Az ördögi fordulat azonban csak ezután következik. Tedd meg újra! Ígérj forradalmat, rendszerváltást és igazságtételt, aztán röhögj a nyomorultak pofájába, rabold ki őket, szítsd tovább a gyűlöletet magyar és magyar közt, s amikor az idióták már azt hiszik, hogy mindent láttak, nyerj választást fedezetlen ígéretekkel, a költségvetés meghamisításával, nemtelen rágalmakkal, az igazság eltitkolásával! Jelentsd be főműsoridőben, hogy minden szavad hazugság volt! Adóemeléssel számold fel családok százezreinek megélhetését, tedd számukra megfizethetetlenné a rezsit, aztán amikor utcára vonulnak és tiltakoznak ellened, élj a jól bevált módszerrel: küldd rájuk a rendőrséget!

Apropó!

Újra indultt a Spirit FM-en Puzsér és Horváth műsora

Szikratávíró A pokol kapujában

 • Egy éjszaka alatt 84 792 000 Ft-al emelkedett az éves távhődíj a Marczibányi Téri Művelődési Központban
  by szikrataviro on 2022.10.02. at 15:28

  Őrsi Gergely A péntek éjjel megjelent Magyar Közlönyből értesülhettünk arról, hogy szombattól, vagyis mától mennyit kell fizetniük az önkormányzati intézményeknek a távhőszolgáltatásért. A rendeletmódosítás az önkormányzati intézményeink közül a II. kerületben közvetlenül a Marczibányi Téri Művelődési Központot érinti. Eddig átlagosan havi bruttó 1,3 millió forint volt a távhődíj, éves szinten A Egy éjszaka alatt 84 792 000 Ft-al emelkedett az éves távhődíj a Marczibányi Téri Művelődési Központban bejegyzés először Szikratávíró-én jelent meg.

 • A hírgyártó Habony Óbudáról jegyzetelgetett
  by szikrataviro on 2022.09.06. at 21:21

  Megtévesztő a Fidesz-barát sajtóba több ezer hírt szállító „nemzetközi hírügynökség” tevékenysége – írja az atlatszo.hu A KESMA médiamonstrum, a nemhivatalos miniszterelnöki főtanácsadó Habony Árpád, és a honvédelmi miniszter Szalay-Bobrovniczky Kristóf érdekeltségébe tartozó V4NA “hírügynökség” szerkesztősége az Átlátszó több, egymástól független forrásból származó információi szerint nem Londonban, hanem Óbudán üzemelt. A A A hírgyártó Habony Óbudáról jegyzetelgetett bejegyzés először Szikratávíró-én jelent meg.

 • Már az AliExpressen is kapható
  by szikrataviro on 2022.08.17. at 18:19

  Pár ezer dollárért rendelhető az AliExpressről az a robotkutya, amit az oroszok által megrendezett éves haditechnikai fórumon, az Armiján mutattak be hétfőn – írja hvg.hu Ezt követően a portál bemutatta, hogy a kérdéses robotkutya pár ezer dollárért simán megrendelhető az AliExpressről, az orosz fejlesztők mindössze annyit tettek hozzá az összképhez, A Már az AliExpressen is kapható bejegyzés először Szikratávíró-én jelent meg.

 • Post Title
  by szikrataviro on 2022.08.14. at 13:12

  Arold Péter A Jobbik követeli, hogy Jakab Péter adja vissza a mandátumát, „felszólítják Jakab Pétert, hogy a Jobbik közösségétől kapott listahelyért járó mandátumot azonnali hatállyal adja vissza annak a közösségnek, amely egykoron benne látta a reményt, hogy egy új és egyben jobboldali, konzervatív értékeket képviselő vezetője lehet a közösségünknek” Mint A bejegyzés először Szikratávíró-én jelent meg.

 • Ez be fog baszni emberek
  by Arold Péter on 2022.07.30. at 16:54

  Évtizedek óta sejthető volt, hogy Putyin nem ül meg a valagán. Amióta ő ül a lovon, azóta Európa a bombán. Folyamatosan terelt, altatott, békésen szunyókált, lovagolt, pecázott, medvével bunyózott. Várt. Míg nem érezte magát elég erősnek ahhoz, hogy kilépjen Moszkva melletti dácsájából és a kezébe vegye a távcsöves Dragunov fegyverét, A Ez be fog baszni emberek bejegyzés először Szikratávíró-én jelent meg.

Hozzászólok a Facebookon
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x