Megint kiderült, hogy az Ügyészség kever?

Megosztom

Az ügyészség tájékoztatása szerint Hadházy kérdésére adott válaszokat a képviselő más formában tálalta közösségi oldalán.

Hadházy Ákos országgyűlési képviselő feljelentőként a jogi képviselője útján 2022. december 21-én – a nyomozás ügyszámára hivatkozással – tájékoztatást kért a Központi Nyomozó Főügyészségtől az un. Microsoft licencek ügyének állásáról.

A Központi Nyomozó Főügyészség ugyanezen ügyszám alatt – un. Microsoft ügyben – 2023. január 12-én arról tájékoztatta Hadházy Ákos jogi képviselőjét, hogy a nyomozás folyamatban van, annak állásáról egyéb tájékoztatást az ügyészség – az eljárás érdekeire tekintettel – nem ad.

A főügyészség ezen tájékoztatását Hadházy Ákos a közösségi média oldalán a mai napon úgy tette közzé, mintha az az un. Schadl ügyben kapott információ lett volna és így abból a valóságnak meg nem felelő következtetéseket vont le – eddig a közlemény

Hadházy hamar reagált erre a gyanúsításra és csípőből cáfolta. Megy a kavarás rendesen.

Ajjaj, a Központi „Nyomozó” Főügyészség közleményt adott ki, miszerint én félreértettem őket, és a most érkezett „tájékoztatásuk” nem is Schadl-Rogán-ügyre vonatkozik. Állítólag ők a Microsoft-botrányra gondoltak (ami egyébként hasonlóan nagy disznóság), amikor azt írták, hogy folyamatban van az nyomozás. Ha így van, az elég durva, több ok miatt:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük