Fidesz kommunikáció

Megosztom

Vitéz Kőbányai Arold Péter

Most hagyjuk a szó jelentését. De nem! Inkább ízlelgessük a jelentését:

A „kommunikáció” szó jelentése az információk és gondolatok átvitelének vagy kifejezésének folyamata az emberek vagy más lények között. A kommunikáció során az információk, érzések, szándékok vagy gondolatok egy egyik félről a másikra kerülnek át, általában nyelv, beszéd, írás, testbeszéd vagy egyéb eszközök segítségével. A kommunikáció kulcsfontosságú az emberi társadalomban és a mindennapi életben, mivel segít az embereknek megértetni egymást, információkat megosztani, kapcsolatokat kialakítani és együttműködni másokkal.

A kommunikáció különböző formái léteznek, beleértve a verbális kommunikációt (szóban vagy írásban történő kommunikáció), a nonverbális kommunikációt (testbeszéd, gesztusok, mimika stb.), az írott kommunikációt (írott szöveg, levél, e-mail stb.), és a vizuális kommunikációt (képek, diagramok, ábrák stb.). A hatékony kommunikáció segíti az embereket abban, hogy hatékonyan kifejezzék magukat, megértsék másokat és megoldják az információcserével kapcsolatos feladatokat.

Ás akkor jön a Fidesz a két sikeres tudós – nem mellesleg magyar honban születtek – Nobel díjáról. Abban biztos vagyok, hogy Rétvári út a két kiváló tudósból az egyiket ismerte, de talán soha nem tudott volna Karikó Katalinról semmit, ha nincs a Covid 19.

De mindegy is. A lényeg az, hogy simán betudta a két kiváló szakember eredményeinek a magyar oktatást.

„azt azért ne felejtsük el, hogy mind a ketten a magyar oktatási rendszerben tanulták meg az alapokat”.

„Éppen ezért nekünk, magyaroknak is önbizalmat adhat, hogy mi is képesek vagyunk a legkiválóbb teljesítményre ma is. De ehhez az kell, hogy megbecsüljük magunkat és ne lebecsüljük” – tette hozzá Rétvári Bence.

Most két dolog történhet.

A nyáj ezt elhiszi, én pedig beszarok ültömben.


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük