Itt felelősnek kell lenniük valakiknek

Megosztom

Peter Arold

Magyarország egyik legnagyobb tömegszerencsétlensége történ az M1-es autópályéán szombaton. összesn 42 jármű ütközött össze, 40 sérültel és egy halálos áldozattal járt a tömegszerencsétlenség.

Keresik a felelősöket és a tragédia okozóit, de nem csak a sofőrök között kell keresni.

Már előtte látható, tapasztalható volt, hogy az autópálya közlekedésre alkalmatlan, akkora porvihar tombolt a környéken, de az autópálya üzemeltetői nem tettek meg semmit annak érdekében, hogy a forgalmat letereljék.

A katasztrófát megelőző órában, már történt a térségben egy korábbi baleset, erről a police.hu is tájékoztatott:

Egy kamion és egy autó ütközött össze Herceghalom térségében.

A rendelkezésre álló adatok szerint 2023. március 11-én 12 óra körül az M1-es autópálya 29-es kilométerszelvényénél, a főváros kivezető szakaszán, Herceghalom térségében egy kamion és egy személygépkocsi ütközött össze.

Semmi nem történt. Az autópályafelügyelet nem tett semmit.

A balesetben elhunyt férfi a 44 éves N. Ádám Budapest egyik legjobb masszázsszalonját üzemeltette, thai feleségével több éve élt boldog házasságban. Négy gyermek édesapja volt.

Íme két felvétel. Az egyik Bódi Csaba Insta oldaláról – Ő is belefutott egy porfelhőbe – míg a másikat egy román kamion fedélzeti kamerája vette fel, közvetlen az ütközés pillanatában.

(Borítókép: Torlódó gépjárművek az M1-es autópályán Herceghalomnál, ahol öt kamion és 37 autó ütközött össze, mindkét irányban lezárták az autópályát 2023. március 11-én. Fotó: Lakatos Péter / MTI)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük