Bayer „Bádog” Zsolt szája megint kinyílt. Na mi dőlt belőle?

Megosztom

Ez az alak az egyik legjellegzetesebb képviselője azoknak a gazembereknek, akik a rendszerváltás utáni minimum két évtizedben tönkretettek szinte mindent Magyarországon – jelentette ki a NER elsőszámú „keresztény-konzervatív” megmondóembere.

Számomra Bayer a büdös életben nem képviselt senkit, hiszen ő maga is egy senki. Az 5-ös számú párttagkönyv tulajdonosa és azon kívül többet nem mond, mutat, ír, vagy viselkedik számomra. Bayer egy arrogáns kis senki, akiből még az sem lenne ami most, ha nem lenne a Fidesz. De van és ezért ő is létezik és továbbra is képtelen érvelve kifejteni.

„Nagyon fontos dolgot mondott Jaksity György a Corvinus diplomaosztóján.

Ezt mondta:

„Jaksity György a Corvinuson: Hazug, erkölcstelen, romlott és elvtelen hordószónokok igézetében nem szabad élni.”

Tökéletesen egyetértek. Éppen ezért nem szabad soha, semmilyen körülmények között Jaksity György igézetében élni. Ez a hazug, erkölcstelen, romlott és elvtelen hordószónok, ez az alak az egyik legjellegzetesebb képviselője azoknak a gazembereknek, akik a rendszerváltás utáni minimum két évtizedben tönkretettek szinte mindent Magyarországon. Nem létező, hamis „szakértelmük” „modernségük” és „európaiságuk” hazugságának fedezékéből osztogatták megfellebbezhetetlen „igazságaikat”, és majdnem belepusztultunk.

És azt hitték -mert semmiféle önreflexióra nem képesek-, hogy ez így is marad az idők végezetéig.

Aztán el lettek takarítva.

És még mindig nem értik.

És állandóan falra festik a végromlást, a nagy, utolsó és teljes pusztulást, amit természetesen csak ők tudnának megakadályozni. Olyanok, mint az Ember tragédiájának Athéni színe:

No, hát így. Jaksity, mint Első demagóg bejelentkezett, mert „elvész a hon, hogyha nem beszél”.

Sz*rjátok le…”

Igazad van Zsolt. Én is magasról szarok a fejedre.

A Facebook oldalán tovább olvashatjátok a szépen fésült „Bádog” úr véleményét és ha szerencsétek van, beleütközhettek néhány – mind az – ‘vérfideszesebe’.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük