Hazudnak – Oroszország terrorista állam

Megosztom

Magyarország is terroristának tartja Oroszországot, ezt derült ki egy Twitter bejegyzésből.

A szövetség mind a 30 tagja így Magyarország is támogatta a november 21-i parlamenti közgyűlés ukrán küldöttségének javaslatait, és határozatot fogadott el, amelyben Oroszországot „terrorista államként” ismerik el Jehor Cserniev, Ukrajna NATO PA melletti állandó küldöttségének vezetője szerint – írja a Kiyv The Indepent

Míg Te itthon a konzultáció szemfényvesztésével bíbelődsz és rohansz a válaszaidat postára adni, Orbán és csatlósai egyezményt ír alá, melyben terroristának tartják Oroszországot. Terroristákkal nem üzletelünk, mondja ki a szabály, de ez úgy tűnik, nem mindenkire vonatkozik.

Ami szomorú az egész történésben, hogy nem csak Magyarország, de az EU tagországok nagy része is ezt teszi. Üzletel.

Üzletel Oroszországgal, mert évtizedeken keresztül elhanyagolták az orosz energiáról történő leválását.

Szemfényvesztés az egész.

Az állásfoglalás egy különleges nemzetközi bíróság felállítását is előirányozza Oroszország ukrajnai agressziójával kapcsolatban – mondta Cserniev. 

„Egy ilyen törvényszék nemcsak a háborús bűncselekmények közvetlen elkövetőit, hanem a magas rangú orosz vezetést is elítélheti”

– tette hozzá.

„A határozat Oroszországot nevezi meg az euro-atlanti biztonság legközvetlenebb veszélyének” – mondta Tomas Valasek, a NATO PA szlovák delegációjának vezetője.

 „Egyértelműen kimondja, hogy Oroszország jelenlegi rezsimje alatt egy terrorista állam létezik”

 Címlapkép Jehor Cserniev Facebook oldala

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük