Most a 24.hu tulaja van a célkeresztben

Megosztom

Költségvetés csalással vádolja a NAV a 24.hu tulajdonosát. A feljelentést Budai “mindenkit feljelentő” Gyula tette a NAV-nál, miután előtte, az OLAF-nál is megtette.

„Varga Zoltán ügyfelemet a mai napon a Nemzeti Adó- és Vámhivatal kihallgatta. Ügyfelem semmilyen bűncselekményt nem követett el, a vele közölt gyanúsítás hiányos és a büntető jogszabályok téves értelmezésén alapul, emiatt a gyanúsítással szemben mindketten panasszal éltünk”

– írja a telex.hu a portál tulajdonosával kapcsolatos feljelentés illetve NAV vizsgálatról szóló információkkal kapcsolatban, melyet Varga ügyvédje közölt a portállal.

Papp Gábor több dolgot is furcsáll a lapnak küldött válaszban: A Magyar Nemzet, köztudottan kormány szócsöveként is használt portál előbb tudhatott az eljárásról és a feljelentésről, mert egy előző cikkükben részleteket közöltek a nyomozati anyagból, ami még maga Papp Gábor ügyvéd sem olvasott.

„Ez azt jelenti, hogy a sajtó az ügy részleteivel már feltehetően azt megelőzően tisztában volt, hogy védencemmel szemben a gyanúsítást közölték és az sem ismert, hogy a sajtó honnan szerzett tudomást védencem kihallgatásának időpontjáról”

– áll a nyilatkozatban. 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük