Karácsony Gergely tudja

Megosztom

Arold Péter 

Karácsony Gergely tudja, de nem tud ellene mit tenni. A valamikori nagy hatalommal bíró MSZMP utód párt mára úgy viselkedik, mint egy pitiáner bűnöző társaság.

Az elmúlt években egyre több, az MSZP-hez kapcsolódó fekete ügylet kerül napvilágra és nem csak propaganda gyanánt, hanem erős bizonyítékokkal alátámasztva.

A legutóbb, az óbudai alpolgármester 100 milliós korrupciós botrányára derült fény. De ott van a Kispesti milliárdok, vagy az MSZP-s fideszes parkolási paktum Zuglóban.

Karácsony mégis kitartott az MSZP mellett, mert egy dobozban kapta, megkerülhetetlen volt. Erről a Telexnek is interjúzott:

Karácsony Gergely a Telexnek adott interjújában azzal magyarázta az MSZP-vel való megbonthatatlan barátságát, hogy a pártban vannak olyan szövetségesei, akik őt az elmúlt évek nehézségei során nem hagyták cserben, és akiket már csak ezért sem fog megtagadni. A bajtársiasságon túl van pragmatikus oka is a Karácsony–MSZP-szimbiózisnak: a pénz. A főpolgármester a citált interjúban azt is elismeri, hogy a kampányát a szocialisták finanszírozták.

Amikor a magyar ellenzéki oldali sajtó a Fidesz fekete ügyleteiről, milliárdos üzletembereiről ír, talán elő lehetne venni a baloldal piszkos ügyeit, ami nyilván azért történhet még mindig meg, mert a mai magyar felső politikai réteg, még mindig ugyan azon személyekből áll, mint 30 éve. Mindkét oldalon.

Ideje lenne ennek véget vetni. Legyen az Orbán, vagy Gyurcsány, esetleg Tóth Csaba.


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük