A minap még beadta a felmondását, mostanra már a színészeket hibáztatja

Megosztom

Péter Arold

Nagy Ervin színész volt ATV Egyenes beszéd című műsorának vendége, ahol a Nemzeti Színházban történt súlyos baleset is szóba került.

„Mindenki szolidáris volt, senki nem kezdett ugrálni, és nem kiáltott bitófáért, hanem csendben voltak, mert érezték, hogy a történteknek az emberi súlya is borzalmasan nagy. És nagyon nehéz lehet vezetőként végignézni, hogy véresen fekszenek a színészeid a lábaid előtt. És senki nem állt bele”.

– mondta Nagy Ervin.

Vidnyánszki a napokban még a a lemondásával foglalkozott, majd Máté Gábort ostorozta, mert a DK számára 30 %-al olcsóbban adta a jegyeket. Én nem tudom mi ezzel a probléma, ha egy párt felvásárol x mennyiségű jegyet és ajándékként szétosztja az aktivisták között. Szívesebben olvastam volna a színház igazgatójától, hogy nem szép dolog, hogy a kormány 50 milliárdot tapsol el egy nevetséges kérdezősködésre. De az én vagyok.

Itt azonban nem állt le a Nemzeti első embere, mert egy későbbi beszólásában a szynészeket osztotta ki, hogy a

“a színház veszélyes üzem, a színészeknek pedig meg kell tanulniuk egy-egy díszletet használni”,

Hát mik ők? Légtornászok, vagy artisták. Nagy Ervin nem bírta ki válasz nélkül és vehemenciájára jellemzően a következő volt a riposzt:

“Hogy tudja a politika így deformálni a lelkedet, hogy kitalálod, hogy tulajdonképpen a színész volt az óvatlan? Ez vicckifli, már bocsánat”