Amikor kapsz egy e-mailt és azt hiszed beütött a szerencse

Megosztom

Arold Péter

Emlékszünk a volt debreceni polgármesterre? Emlékszünk az euró milliárdos örökösre? Kósa úr is bedőlt egy hasonló esetnek, vagy valóban ott a pénz?

Én ezt nem tudom, de már évek óta ilyen és hasonló húzásokkal akarja a fél világ lehúzni a másik fél világot.

Kaptam egy levelet a következő szöveggel nem először és biztos nem utoljára. Érdekes módon a Google email rendszerén keresztül, olyan feladótól akivel soha nem voltam levelező kapcsolatban sem, még sem tette be a spam mappába. Igaz gmail.com-os címről érkezett.

Íme a levél, úgy ahogy volt

  Szia,
Elnézést kérek, hogy ilyen módon megkereshetem Önt, most láttam az e-mail címét egy netes sétát követően a nevem magyar származású Huberte BRIAMONT. A Covid19 világjárványt követően elvesztettem a férjemet, aki egy 69 éves, Denis Philippe VAUCHER nevű francia üzletember volt, voltak paradicsomimportáló cégeink és pénzügyi társaságaink, amelyek közel 55.000 euró bevételt biztosítanak nekem. Ma kórházba kerültem endometriózis miatt, ahol nagy kórházakba utaztam, de eredmény nélkül. Jelenleg 460.000 euró megtakarításunk volt, amit egy megbízható és becsületes embernek szeretnék adományként felajánlani, hogy jól tudja hasznosítani.Nem volt gyerekünk, mert steril vagyok. Halálom előtt szeretnék adományt adni ebből az összegből, legyen megszámlálva a napjaim ennek a betegségnek a hiányában, amelyre nem volt gyógymódom, csak nyugtató. Akkor szeretném tudni, hogy részesülhet-e ebből az adományból. Szóval ha érdekel, kérlek válaszolj, hogy megbeszélhessük.
Isten áldjon.   

Akkor én most milliomos lettem?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük