Mi lehet egy fideszes agyában? – Kinek nem inge, ne vegye magára

Megosztom

Arold Péter

Megannyi csoport tagjaként olvasom, szinte nap mint nap a hozzászólásokat, véleményeket egy-egy „komolyabb” témához, ahol nem a Digi, vagy a fűtés esetleg a parkolás a téma.

Olvasom a felkent próféták tőmondatos színes hátteres bejegyzéseit és rádöbbenek. A fideszes java része ezt érti.

Komoly parlamenti képviselők bérbejegyzők segítségével követik a pártpropaganda által megkövetelt stílust és egy normális ember számára érthetetlen bejegyzésekkel bombázzák a nagyérdemű publikumot.

Magukat riporternek kikiáltott, fenekén még a tojással osztják az észt. Megválasztott, kinevezett miniszterek tolják a rizsát, hogy jól haladunk, már beadtuk ezt, beadtuk azt, jönni fog a pénz.

Amikor felteszek egy kérdést Kocsis Máté neve által fémjelzett csoportba, hogy miért ördögtől való az Európai Ügyészséghez való csatlakozás, az egyik fun visszaugrik az időben harminc évet és a kaposvári cukorgyárat hozza elő. meg, hogy én kommunista bérenc „libbisi” vagyok.

Én beszélgettem már több párt emberével, de őszintén megmondom. A fideszes a leghülyébb. Ott nincs logika, nincs, értelmezés, nincs önálló gondolat, csak direktíva. (Az címben utaltam valamire)

Kocsis Máték, Szalai Kornél Gézák Bohér Dávidok vették át a hatalmat több 10 milliós költségvetésből, csak, hogy egy bytes üzenetekkel bombázzanak minket.

Az ellenzék ahogy nézem, talán Mesterházyval az élen, beszállt a játékba, de könyörgöm! Hiteltelenekre ne bízzuk már rá a magyarázkodást!

Ideje lenne profi marketinges szakembereket felfogadni, mert a politika mára már üzletté vált.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük