Kerületi közélet — 2022.08.11. at 17:12

Soproni Tamás felrúgta a koalíciót Terézvárosban! – írja valaki, valahol

Arold Péter

A cikkhez erősen hozzátartozik, hogy lila gőzünk sincs, hogy ki az a Lilla Mosoni, de nagy valószínűséggel nem sok valaki, ugyanis Facebook profilja ez.

Ebből ítélve egy sima gyalogtroll, aki még kezdő lehet a szakmában. Közéleti oldalunk fontosnak tartja, hogy felderítse és kipellengérezze a Fidesz által fizetett trollok népes seregét, nem beszélve a kettős életet élő politikusokról, akik a Facebookon álprofilokkal próbálkoznak aláásni bármit is, amin nem ők állnak.

Most egy kis támogatói hirdetés

Lilla Mosoni – Terézvárosi közélet

“Soproni Tamás felrúgta a koalíciót Terézvárosban!

Szerdán felhívta a terézvárosi MSZP frakcióvezetőjét és megzsarolta, ha nem zárják ki Bálint Györgyöt a frakcióból, a koalíciós megállapodás szerinti helyeink elvételéről hoz be javaslatot és eléri, hogy a többség ezt megszavazza.

A nem annyira a szavahihetőségéről híres polgármester másnap kivételesen állta a szavát és leváltotta az MSZP összes külsős delegáltját.

Bálint György képviselő már nem tagja az MSZP-nek, független képviselő.

Ő az, aki az elmúlt két évben több olyan ügyet tárt fel, melyekkel kapcsolatban több hatóságnál folynak vizsgálatok, melyek százmilliós beruházásokat érintenek.

Ezekben az ügyekben többször kérte Soproni Tamás támogatását, aki ezt elutasította, és Bálint Györgyöt tisztségeiből visszahívta.

Nem értettük sosem Soproni álláspontjának az okát, azonban a tegnapi testületi ülést követő sörözés egy kicsit érthetőbbé tette…”

Terézvárosi közélet Terézváros közéleti magazinja

 • Éjszaka csak az ott lakóké lesz a parkoló
  by terezvaros on 2022.09.12. at 12:27

  Megkezdődött a kizárólagos lakossági parkolók felfestése Belső-Terézvárosban, így sokkal könnyebben beazonosíthatóak lesznek ezek a helyek. Tavaly indult el a kizárólagos lakossági parkolás Terézvárosban: az arra kijelölt helyeken hétköznap este 6 óra és reggel 7 között csak a kerületi parkolási engedéllyel rendelkezők várakozhatnak autójukkal. Eddig KRESZ-táblák hívták fel a figyelmet a lehetőségre, de tervben volt, hogy felfestésekkel is megjelölik a lakossági The post Éjszaka csak az ott lakóké lesz a parkoló appeared first on Terézvárosi közélet.

 • Menstruációs szabadság nőknek
  by terezvaros on 2022.09.04. at 21:06

  A kerület polgármestere úgy döntött, hogy eddig ismeretlen formában – legalább is Magyarországon – menstruációs szabadságot ad a nőknek, azokra a bizonyos nehéz napokra. Soproni Tamás A legjobb értelemben vett szabadság alkotóeleme, hogy merünk beszélni azokról a problémákról, amelyekről sokszor egyszerű prüdéria, társadalmi szégyenlősség miatt nem mertünk korábban, pedig emberek százezreit érintik. Mert ha nem beszélünk a problémáról, a megoldásról The post Menstruációs szabadság nőknek appeared first on Terézvárosi közélet.

 • Egy 42 éves budapesti nő a Margit hídról akart a Dunába ugrani
  by terezvaros on 2022.08.31. at 12:12

  Kerékpáros szolgálat ellátása közben kértek segítséget a Készenléti Rendőrség munkatársaitól a Margit-sziget területén 2022. augusztus 29-én 19 óra körüli időben. A bejelentő elmondta az egyenruhásoknak, hogy észlelte, amikor az asszony a híd korlátján átmászva a folyóba akarta vetni magát. Odalépett hozzá, és próbálta szándékáról lebeszélni, majd a rendőrök kiérkezéséig visszatartani. A járőrök sikeresen megakadályozták az öngyilkossági kísérletet, kérdéseikre a nő The post Egy 42 éves budapesti nő a Margit hídról akart a Dunába ugrani appeared first on Terézvárosi közélet.

 • Palkovics László: a magyar járműgyártás a gazdaság teljesítményében meghatározó szektor
  by terezvaros on 2022.08.31. at 12:05

  A magyar járműgyártás a gazdaság, az ipar teljesítményében meghatározó szektor, jelentős szerepet tölt be a foglalkoztatásban, a kivitelben – hangsúlyoza Palkovics László technológiai és ipari miniszter szerdán a Kravtex-Kühne Csoport Credobus Econell 12 Next autóbuszát bemutató budapesti sajtótájékoztatón.     Palkovics László kiemelte, hogy az elhúzódó orosz-ukrán háború ellenére a magyar gazdaság a második negyedévben 6,5 százalékkal bővült, az ipar is jól The post Palkovics László: a magyar járműgyártás a gazdaság teljesítményében meghatározó szektor appeared first on Terézvárosi közélet.

 • Tervezzük át együtt köztereinket!
  by terezvaros on 2022.08.31. at 11:32

  Utcafórumokat tartottak a Terézváros 2030-ról Átalakulnak és élhetőbbek, kisebb forgalmúak lesznek a VI. kerület utcái. A Terézváros 2030 közterület-fejlesztési program azonban nem indulhat el anélkül, hogy az itt élők elmondják róla a véleményüket. (Az írás végén a tervek elérhetők, megtekinthetők) A kerület elmúlt harminc évének legnagyobb közterület-fejlesztési programját, a konkrét terveket, elképzeléseket az adott helyszíneken mutatatta be Győrffy Máté városfejlesztésért The post Tervezzük át együtt köztereinket! appeared first on Terézvárosi közélet.

Hozzászólok a Facebookon
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x