Soproni Tamás felrúgta a koalíciót Terézvárosban! – írja valaki, valahol

Megosztom

Arold Péter

A cikkhez erősen hozzátartozik, hogy lila gőzünk sincs, hogy ki az a Lilla Mosoni, de nagy valószínűséggel nem sok valaki, ugyanis Facebook profilja ez.

Ebből ítélve egy sima gyalogtroll, aki még kezdő lehet a szakmában. Közéleti oldalunk fontosnak tartja, hogy felderítse és kipellengérezze a Fidesz által fizetett trollok népes seregét, nem beszélve a kettős életet élő politikusokról, akik a Facebookon álprofilokkal próbálkoznak aláásni bármit is, amin nem ők állnak.

Most egy kis támogatói hirdetés

Lilla Mosoni – Terézvárosi közélet

„Soproni Tamás felrúgta a koalíciót Terézvárosban!

Szerdán felhívta a terézvárosi MSZP frakcióvezetőjét és megzsarolta, ha nem zárják ki Bálint Györgyöt a frakcióból, a koalíciós megállapodás szerinti helyeink elvételéről hoz be javaslatot és eléri, hogy a többség ezt megszavazza.

A nem annyira a szavahihetőségéről híres polgármester másnap kivételesen állta a szavát és leváltotta az MSZP összes külsős delegáltját.

Bálint György képviselő már nem tagja az MSZP-nek, független képviselő.

Ő az, aki az elmúlt két évben több olyan ügyet tárt fel, melyekkel kapcsolatban több hatóságnál folynak vizsgálatok, melyek százmilliós beruházásokat érintenek.

Ezekben az ügyekben többször kérte Soproni Tamás támogatását, aki ezt elutasította, és Bálint Györgyöt tisztségeiből visszahívta.

Nem értettük sosem Soproni álláspontjának az okát, azonban a tegnapi testületi ülést követő sörözés egy kicsit érthetőbbé tette…”

Terézvárosi magazin VI. kerület Terézváros közéleti magazinja

 • PÁRATLAN PANORÁMÁVAL, 120 MÉTERREL A DUNA FÖLÖTT NYÍLT MEG A VIRTU RESTAURANT
  by terezvaros on 2024.05.09. at 16:01

  Szponzorált tartalom November 22-én megnyitott az ország legmagasabb épületének tetején a VIRTU Restaurant. A MOL Campus 28. emeletén található ez a top gasztronómiai élménypont, mely nemcsak elhelyezkedésében és megjelenésében tör The post PÁRATLAN PANORÁMÁVAL, 120 MÉTERREL A DUNA FÖLÖTT NYÍLT MEG A VIRTU RESTAURANT appeared first on Terézvárosi magazin VI. kerület.

 • Pőrgök ezerrel – Ecsedi Erzsébet 70 éves interjú a művésznővel
  by terezvaros on 2024.05.02. at 09:54

  Az Osztálytalálkozó és A bezzeggyerek című nagysikerű novelláskötetet jegyző Rényi Ádám keserédes, abszurd és meglepő történeteinek hőseit és antihőseit négy színész kelti életre egy sokszínű, sokhangulatú, nevetésben és könnyekben is gazdag, különleges előadásban. Mit The post Pőrgök ezerrel – Ecsedi Erzsébet 70 éves interjú a művésznővel appeared first on Terézvárosi magazin VI. kerület.

 • Budapest szívében nyitott üzletet a PENNY
  by terezvaros on 2024.04.18. at 17:38

  A belváros egyik legforgalmasabb pontján, a Nyugati Pályaudvar közvetlen közelében nyitotta meg kilencedik budapesti üzletét a PENNY. A legújabb egység modern megjelenésével, kiváló minőségű és pénztárcabarát termékkínálatával kényelmes lehetőséget biztosít The post Budapest szívében nyitott üzletet a PENNY appeared first on Terézvárosi magazin VI. kerület.

 • 12 óra alatt elfogták a betörőket
  by terezvaros on 2024.04.16. at 16:56

  A budapesti rendőröknek csupán fél nap kellett, hogy azonosítsák a terézvárosi luxusmárkabolt betörésének feltételezett tetteseit. A két külföldi férfit őrizetbe vették, a több tízmillió forint értékben ellopott táskák, napszemüvegek és The post 12 óra alatt elfogták a betörőket appeared first on Terézvárosi magazin VI. kerület.

 • Ki volt Ching Shih?
  by terezvaros on 2024.04.14. at 15:40

  Ching Shih egy hírhedt kínai kalóznő volt a 19. század elején, akit a történelem egyik legnagyobb hatalmú és sikeres kalózkapitányaként tartanak számon. Kezdetben egy prostituált volt, de később férje, Zheng The post Ki volt Ching Shih? appeared first on Terézvárosi magazin VI. kerület.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük