Soproni Tamás felrúgta a koalíciót Terézvárosban! – írja valaki, valahol

Arold Péter

A cikkhez erősen hozzátartozik, hogy lila gőzünk sincs, hogy ki az a Lilla Mosoni, de nagy valószínűséggel nem sok valaki, ugyanis Facebook profilja ez.

Ebből ítélve egy sima gyalogtroll, aki még kezdő lehet a szakmában. Közéleti oldalunk fontosnak tartja, hogy felderítse és kipellengérezze a Fidesz által fizetett trollok népes seregét, nem beszélve a kettős életet élő politikusokról, akik a Facebookon álprofilokkal próbálkoznak aláásni bármit is, amin nem ők állnak.

Most egy kis támogatói hirdetés

Lilla Mosoni – Terézvárosi közélet

„Soproni Tamás felrúgta a koalíciót Terézvárosban!

Szerdán felhívta a terézvárosi MSZP frakcióvezetőjét és megzsarolta, ha nem zárják ki Bálint Györgyöt a frakcióból, a koalíciós megállapodás szerinti helyeink elvételéről hoz be javaslatot és eléri, hogy a többség ezt megszavazza.

A nem annyira a szavahihetőségéről híres polgármester másnap kivételesen állta a szavát és leváltotta az MSZP összes külsős delegáltját.

Bálint György képviselő már nem tagja az MSZP-nek, független képviselő.

Ő az, aki az elmúlt két évben több olyan ügyet tárt fel, melyekkel kapcsolatban több hatóságnál folynak vizsgálatok, melyek százmilliós beruházásokat érintenek.

Ezekben az ügyekben többször kérte Soproni Tamás támogatását, aki ezt elutasította, és Bálint Györgyöt tisztségeiből visszahívta.

Nem értettük sosem Soproni álláspontjának az okát, azonban a tegnapi testületi ülést követő sörözés egy kicsit érthetőbbé tette…”

Terézvárosi magazin VI. kerület Terézváros közéleti magazinja

 • Élelmiszercsomag a nehéz helyzetben élőknek
  by terezvaros on 2023.10.17. at 13:31

  Az önkormányzat tartós élelmiszerekből összeállított csomaggal igyekszik könnyíteni az anyagi gondokkal küszködő terézvárosi lakosok helyzetét. A csomagokat október 16-tól a Szófia utca 7. szám alatti Szolidaritási Központban lehet átvenni hétfőnként The post Élelmiszercsomag a nehéz helyzetben élőknek appeared first on Terézvárosi magazin VI. kerület.

 • Pergola és a közösségi élet?
  by terezvaros on 2023.09.19. at 08:51

  Open sky pergola – hogyan befolyásolják a közösségi helyek hangulatát és kényelmét a terasz árnyékolók, pergolák: Ez a cikk/blog a terasz árnyékolók fontos szerepét próbálja megmutatni a közösségi helyeken. A teraszok The post Pergola és a közösségi élet? appeared first on Terézvárosi magazin VI. kerület.

 • A hagyományos krumplistészta receptje
  by terezvaros on 2023.09.19. at 08:49

  Hozzávalók: Elkészítés: A krumplis tészta egy hagyományos magyar étel, amely egyszerű, de nagyon ízletes. A lágy burgonyatészta és a vajas hagymás tejfölösszósz együtt valódi csemege. Jó étvágyat! A blokkot támogatta The post A hagyományos krumplistészta receptje appeared first on Terézvárosi magazin VI. kerület.

 • Propagandafigyelő
  by terezvaros on 2023.08.10. at 15:32

  Hadházy Ákos Pénteken átadták a Lánchidat, ennek alkalmából a Híradó fél nyolcas kiadása 13 percet szánt az ellenzék bírálatának. A propagandát figyelve megszoktuk, hogy a „hírműsorban” szereplő kormányzati fejeket órákon, The post Propagandafigyelő appeared first on Terézvárosi magazin VI. kerület.

 • Nyúl Úr mondja – Kossuth „üzenete”, nap mint nap
  by terezvaros on 2023.08.10. at 15:27

  Reggel Győr felé haladva a Kossuth rádió 6-tól 9-ig tartó „hírmagyarázóját” hallgatva – kíváncsiságból – a közmédia felkent szentje, ifj. Lomnici Zoltán alkotmányjogász magyarázatát figyeltem több kérdésben is. A kérdések The post Nyúl Úr mondja – Kossuth „üzenete”, nap mint nap appeared first on Terézvárosi magazin VI. kerület.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük