Kerületi közélet — 2022.08.11. at 12:54

A kétarcú Fidesz és a gumicsont

Szárnyas Hangya

Nincs két baloldal, egy baloldal van és az a rossz. Valami hasonló kommunikációval igyekszik saját maga bénázásait palástolni a Fidesz, no, meg a jól megszokott tereléssel.

Az utóbbi években sajnos megszokott kommunikációjává vált a Fidesznek a gumicsont bedobása a köztudatba. Lelkes képviselők saját és sokszor más képébe bújva a Facebookon osztják a propagandát, megfigyelhető módon mindig egy fontos és fájó jogszabály illetve törvénymódisítás alkalmazása előtt és még utána.

Példákat tudnék felmutatni a kerületi önkormányzat berkein belül, hogy kik azok a személyek, akik álarc mögé – hamis Facebook profil – segítségével szédítik a választókat, mindenféle hülyeségekkel elterelve a figyelmet a szeptemberben majd kézhez kapott számlákról. Mert az bizony sokunknak fog fájni.

A társaság egyik lelkes tagja, aki kb. másfél éve került be az egyik kerületi bizottságba nem más H. Ricsike úr és kedves felesége H. Réka. Richárd örökölte meg a bizottsági tagságot, mert sajnos elődjét a Covid vitte el.

H. úr az elmúlt másfél évben nem sokat – egyszer sem – vett részt tevékenyen a bizottsági üléseken, inkább a telefonját nyomogatta. Bár, mondhatjuk, hogy az a munkája, hiszen feleségével egyetemben lelkesen osztogatója a kormánypropagandát a kerület szinte összes csoportjában. Tán a széket is ezért kapta?

Nem mondok semmit, sőt, akár még meg is érthetném. Őt. Viszont annál kevésbé értem meg dr. Pap Sándor úr közös többszörösét. Ő az, aki Ferenczi Zita néven a saját marhaságait osztogatja álnéven. Ő, egy képviselő-jelölt. Volt. Mint olyan valaki, aki áprilisban Arató Gergely ellen indult a választásokon. Egy komoly ember, álarc mögé bújva. Sőt! Képes magával is beszélgetni. Az alábbi fotó pontosan mutatja kik vannak benne ebben a körben, kik lájkolgatják már kötelezően egymást, és kik képesek arra, hogy tudathasadással, két ember képében hogyan lehet élni és kommunikálni.

És ez így van minden kerületben.

Mit lehet tenni a kormányoldal propaganda gépezetével szemben?

Először is nem kell lehajolni a gagyiért. Fórumot találni, létrehozni a valós és igaz híreknek, ott megosztani, közzé tenni, elmagyarázni és felvilágosítani. Budapesten és vidéken egyaránt.

Úgyhogy kedves Barátaim, mondhatni elvtársaim, hagyjuk a gyermekded játékot az óvodásokra és MI nézzünk előre.

Kőbánya közélet Kőbánya közéleti magazinja

 • Több mint 30 éve egy osztályban
  by kobanya on 2022.09.29. at 13:59

  Gyurcsány Ferenc és Orbán Viktor több mint 30 éve ülnek egy osztályban, csak külön padban, bár több alkalommal is felmerült a kérdés: valóban külön padban? Innen úgy tűnik igen, és az elején, még kulturált vita is folyt közöttük. A két politikai zseni már jobban ismeri egymást, mint Zoro és Huru, A Több mint 30 éve egy osztályban bejegyzés először Kőbánya közélet-én jelent meg.

 • Richter Gedeon nevét veszi fel a kőbányai Vaspálya utca egy szakasza
  by kobanya on 2022.09.22. at 17:42

  Richter Gedeon nevét veszi fel a kőbányai Vaspálya utca egy szakasza, tisztelegve az 1872-ben Ecséden született gyógyszerész, gyáralapító emléke előtt. Az utcát, valamint a Richter Gedeon születésének 150. évfordulója alkalmából emelt emlékművet D. Kovács Róbert Antal, a X. kerület polgármestere, Bogsch Erik, a Richter Gedeon Nyrt. igazgatóságának elnöke és Orbán A Richter Gedeon nevét veszi fel a kőbányai Vaspálya utca egy szakasza bejegyzés először Kőbánya közélet-én jelent meg.

 • A vihar a kerületet sem kímélte
  by kobanya on 2022.09.15. at 18:44

  Hatalmas letört faágak, kicsavart fák kísérték végig Kőbányán is a komoly károkat okozó vihart. A A vihar a kerületet sem kímélte bejegyzés először Kőbánya közélet-én jelent meg.

 • Üldözés után a vasúti síneken kötött ki. Szerencséje volt
  by kobanya on 2022.09.12. at 13:42

  Menekülésre fogta a sofőr miután igazoltatásra emeltek ki a forgalomból Kőbányán. A XVIII. kerületben kötött ki, pechjére pont a vasúti síneken az üldözés után. A nagyobb tragédiától a rendőrök mentették meg. A BRFK X. Kerületi Rendőrkapitányság járőrei 2022. szeptember 11-én 21 óra körül egy autóst akartak igazoltatni a kerületben, aki A Üldözés után a vasúti síneken kötött ki. Szerencséje volt bejegyzés először Kőbánya közélet-én jelent meg.

 • A X. kerületi rendőrök keresik a felvételen látható férfit
  by kobanya on 2022.09.04. at 10:10

  A Budapesti Rendőr-főkapitányság X. Kerületi Rendőrkapitánysága lopás vétség miatt indított nyomozást ismeretlen tettes ellen. A rendelkezésre álló adatok szerint egy férfi 2022. augusztus 21-én 18 óra 30 perc körül egy kőbányai élelmiszerboltból ellopott egy őrizetlenül hagyott táskát. A feltételezett elkövetőről felvétel készült. A Budapesti Rendőr-főkapitányság X. Kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy A A X. kerületi rendőrök keresik a felvételen látható férfit bejegyzés először Kőbánya közélet-én jelent meg.

Hozzászólok a Facebookon
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x