A kétarcú Fidesz és a gumicsont

Megosztom

Szárnyas Hangya

Nincs két baloldal, egy baloldal van és az a rossz. Valami hasonló kommunikációval igyekszik saját maga bénázásait palástolni a Fidesz, no, meg a jól megszokott tereléssel.

Az utóbbi években sajnos megszokott kommunikációjává vált a Fidesznek a gumicsont bedobása a köztudatba. Lelkes képviselők saját és sokszor más képébe bújva a Facebookon osztják a propagandát, megfigyelhető módon mindig egy fontos és fájó jogszabály illetve törvénymódisítás alkalmazása előtt és még utána.

Példákat tudnék felmutatni a kerületi önkormányzat berkein belül, hogy kik azok a személyek, akik álarc mögé – hamis Facebook profil – segítségével szédítik a választókat, mindenféle hülyeségekkel elterelve a figyelmet a szeptemberben majd kézhez kapott számlákról. Mert az bizony sokunknak fog fájni.

A társaság egyik lelkes tagja, aki kb. másfél éve került be az egyik kerületi bizottságba nem más H. Ricsike úr és kedves felesége H. Réka. Richárd örökölte meg a bizottsági tagságot, mert sajnos elődjét a Covid vitte el.

H. úr az elmúlt másfél évben nem sokat – egyszer sem – vett részt tevékenyen a bizottsági üléseken, inkább a telefonját nyomogatta. Bár, mondhatjuk, hogy az a munkája, hiszen feleségével egyetemben lelkesen osztogatója a kormánypropagandát a kerület szinte összes csoportjában. Tán a széket is ezért kapta?

Nem mondok semmit, sőt, akár még meg is érthetném. Őt. Viszont annál kevésbé értem meg dr. Pap Sándor úr közös többszörösét. Ő az, aki Ferenczi Zita néven a saját marhaságait osztogatja álnéven. Ő, egy képviselő-jelölt. Volt. Mint olyan valaki, aki áprilisban Arató Gergely ellen indult a választásokon. Egy komoly ember, álarc mögé bújva. Sőt! Képes magával is beszélgetni. Az alábbi fotó pontosan mutatja kik vannak benne ebben a körben, kik lájkolgatják már kötelezően egymást, és kik képesek arra, hogy tudathasadással, két ember képében hogyan lehet élni és kommunikálni.

És ez így van minden kerületben.

Mit lehet tenni a kormányoldal propaganda gépezetével szemben?

Először is nem kell lehajolni a gagyiért. Fórumot találni, létrehozni a valós és igaz híreknek, ott megosztani, közzé tenni, elmagyarázni és felvilágosítani. Budapesten és vidéken egyaránt.

Úgyhogy kedves Barátaim, mondhatni elvtársaim, hagyjuk a gyermekded játékot az óvodásokra és MI nézzünk előre.

Kőbányai magazin X. kerület Kőbánya közéleti magazinja

 • Nyitott szertárkapuk programsorozat
  by kobanya on 2024.05.17. at 10:40

  Sokak számára ismerős rendezvény a Nyitott szertárkapuk programsorozat. A gyermeknaphoz kapcsolódó eseményt rendszerint országszerte nagy várakozás előzi meg. Idén május A Nyitott szertárkapuk programsorozat bejegyzés először Kőbányai magazin X. kerület-én jelent meg.

 • PÁRATLAN PANORÁMÁVAL, 120 MÉTERREL A DUNA FÖLÖTT NYÍLT MEG A VIRTU RESTAURANT
  by kobanya on 2024.05.09. at 16:03

  Szponzorált tartalom November 22-én megnyitott az ország legmagasabb épületének tetején a VIRTU Restaurant. A MOL Campus 28. emeletén található ez A PÁRATLAN PANORÁMÁVAL, 120 MÉTERREL A DUNA FÖLÖTT NYÍLT MEG A VIRTU RESTAURANT bejegyzés először Kőbányai magazin X. kerület-én jelent meg.

 • Terelések, lezárások Budapesten
  by kobanya on 2024.05.08. at 06:42

  A kínai miniszterelnök és delegációja miatt a mai naptól lezárásokra és terelésekre kell számítani a fővárosban közlekedőknek. A BRFK tájékoztatása A Terelések, lezárások Budapesten bejegyzés először Kőbányai magazin X. kerület-én jelent meg.

 • M-P. bejelenzkezett Kőbányára is
  by kobanya on 2024.05.06. at 17:26

  Magyar Péter Újbuda, Pestszentlőrinc és Rákosmente mellett Kőbányára is bejelentkezetett. Kőbányán Barna Judit Annamária közösségszervezőt és kulturális menedzsert indítják, aki A M-P. bejelenzkezett Kőbányára is bejegyzés először Kőbányai magazin X. kerület-én jelent meg.

 • Rágcsálók okozta károk
  by kobanya on 2024.05.02. at 16:11

  Szponzorált tartalom A rágcsálók, mint az egerek és patkányok, komoly károkat okozhatnak otthonokban, mezőgazdasági területeken és üzleti vállalkozásokban is. A A Rágcsálók okozta károk bejegyzés először Kőbányai magazin X. kerület-én jelent meg.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük