Soproni Tamás felrúgta a koalíciót Terézvárosban! – írja valaki, valahol

Megosztom

Arold Péter

A cikkhez erősen hozzátartozik, hogy lila gőzünk sincs, hogy ki az a Lilla Mosoni, de nagy valószínűséggel nem sok valaki, ugyanis Facebook profilja ez.

Ebből ítélve egy sima gyalogtroll, aki még kezdő lehet a szakmában. Közéleti oldalunk fontosnak tartja, hogy felderítse és kipellengérezze a Fidesz által fizetett trollok népes seregét, nem beszélve a kettős életet élő politikusokról, akik a Facebookon álprofilokkal próbálkoznak aláásni bármit is, amin nem ők állnak.

Most egy kis támogatói hirdetés

Lilla Mosoni – Terézvárosi közélet

„Soproni Tamás felrúgta a koalíciót Terézvárosban!

Szerdán felhívta a terézvárosi MSZP frakcióvezetőjét és megzsarolta, ha nem zárják ki Bálint Györgyöt a frakcióból, a koalíciós megállapodás szerinti helyeink elvételéről hoz be javaslatot és eléri, hogy a többség ezt megszavazza.

A nem annyira a szavahihetőségéről híres polgármester másnap kivételesen állta a szavát és leváltotta az MSZP összes külsős delegáltját.

Bálint György képviselő már nem tagja az MSZP-nek, független képviselő.

Ő az, aki az elmúlt két évben több olyan ügyet tárt fel, melyekkel kapcsolatban több hatóságnál folynak vizsgálatok, melyek százmilliós beruházásokat érintenek.

Ezekben az ügyekben többször kérte Soproni Tamás támogatását, aki ezt elutasította, és Bálint Györgyöt tisztségeiből visszahívta.

Nem értettük sosem Soproni álláspontjának az okát, azonban a tegnapi testületi ülést követő sörözés egy kicsit érthetőbbé tette…”

Terézvárosi magazin VI. kerület Terézváros közéleti magazinja

  • Budapest szívében nyitott üzletet a PENNY
    by terezvaros on 2024.04.18. at 17:38

    A belváros egyik legforgalmasabb pontján, a Nyugati Pályaudvar közvetlen közelében nyitotta meg kilencedik budapesti üzletét a PENNY. A legújabb egység modern megjelenésével, kiváló minőségű és pénztárcabarát termékkínálatával kényelmes lehetőséget biztosít The post Budapest szívében nyitott üzletet a PENNY appeared first on Terézvárosi magazin VI. kerület.

  • 12 óra alatt elfogták a betörőket
    by terezvaros on 2024.04.16. at 16:56

    A budapesti rendőröknek csupán fél nap kellett, hogy azonosítsák a terézvárosi luxusmárkabolt betörésének feltételezett tetteseit. A két külföldi férfit őrizetbe vették, a több tízmillió forint értékben ellopott táskák, napszemüvegek és The post 12 óra alatt elfogták a betörőket appeared first on Terézvárosi magazin VI. kerület.

  • Ki volt Ching Shih?
    by terezvaros on 2024.04.14. at 15:40

    Ching Shih egy hírhedt kínai kalóznő volt a 19. század elején, akit a történelem egyik legnagyobb hatalmú és sikeres kalózkapitányaként tartanak számon. Kezdetben egy prostituált volt, de később férje, Zheng The post Ki volt Ching Shih? appeared first on Terézvárosi magazin VI. kerület.

  • Amikor felnézel a csillagos égboltra
    by terezvaros on 2024.04.14. at 15:34

    Amikor felnézünk a csillagos égboltra sokszor jut eszünkbe, hogy menyi csillag létezhez és most akkor, éppen mennyi csillagot látunk. A mai tudomány szerint az univerzumban körülbelül 10 a 22-en és The post Amikor felnézel a csillagos égboltra appeared first on Terézvárosi magazin VI. kerület.

  • Harminc éves a Kalyi Jag Nemzetiségi Iskola
    by terezvaros on 2024.04.14. at 15:25

    A fővárossal, a kerülettel, támogatóival, tanáraival és tanulóival közösen ünnepelte fennállásának 30. évfordulóját péntek délelőtt az 1994-ben a Felső erdősorról indult, de közel húsz éve már a Bajza utca elején The post Harminc éves a Kalyi Jag Nemzetiségi Iskola appeared first on Terézvárosi magazin VI. kerület.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük