Új igazgató a Bajcsy élén

Megosztom

Hétfőtől Óváry Csaba neurológus a budapesti Bajcsy-Zsilinszky Kórház főigazgatója.

    Az egészségügyi intézmény az MTI-hez hétfőn eljuttatott közleményében idézte az új főigazgatót, aki azt hangsúlyozta: a kórház lakossággal kialakított kapcsolatát, valamint a járóbeteg- és fekvőbeteg-ellátás közötti szoros együttműködést kívánja a legújabb digitális megoldásokkal még tovább erősíteni.
    Óváry Csaba 1994-ben a Semmelweis Orvostudományi Egyetemen szerezte orvosi diplomáját, 2000-ben szakvizsgázott neurológiából. 2008-2010-ben a balassagyarmati Kenessey Albert Kórház- és Rendelőintézet orvosigazgatója, 2012-2014-ben az Országos Idegtudományi Intézet szakmai igazgatója, ezután 2018-ig az ekkor már Országos Klinikai Idegtudományi Intézet orvosigazgatója, 2018-2021-ban pedig főigazgatója volt. A Bajcsy-Zsilinszky Kórház élére a visegrádi Szent Kozma és Damján Rehabilitációs Szakkórház és Gyógyfürdő főigazgatói székéből érkezik – írták.
    Kiemelt szakterületei közé tartozik a stroke-epidemiológia, a stroke-ellátás szervezése és az egészségügyi menedzsment. Jelenleg az Egészségügyi Szakmai Kollégiumok Neurológiai Tagozatának elnöke, valamint a Magyar Stroke Társaság alelnöke – olvasható a közleményben.

Kőbányai magazin X. kerület Kőbánya közéleti magazinja

 • PÁRATLAN PANORÁMÁVAL, 120 MÉTERREL A DUNA FÖLÖTT NYÍLT MEG A VIRTU RESTAURANT
  by kobanya on 2024.05.09. at 16:03

  Szponzorált tartalom November 22-én megnyitott az ország legmagasabb épületének tetején a VIRTU Restaurant. A MOL Campus 28. emeletén található ez A PÁRATLAN PANORÁMÁVAL, 120 MÉTERREL A DUNA FÖLÖTT NYÍLT MEG A VIRTU RESTAURANT bejegyzés először Kőbányai magazin X. kerület-én jelent meg.

 • Terelések, lezárások Budapesten
  by kobanya on 2024.05.08. at 06:42

  A kínai miniszterelnök és delegációja miatt a mai naptól lezárásokra és terelésekre kell számítani a fővárosban közlekedőknek. A BRFK tájékoztatása A Terelések, lezárások Budapesten bejegyzés először Kőbányai magazin X. kerület-én jelent meg.

 • M-P. bejelenzkezett Kőbányára is
  by kobanya on 2024.05.06. at 17:26

  Magyar Péter Újbuda, Pestszentlőrinc és Rákosmente mellett Kőbányára is bejelentkezetett. Kőbányán Barna Judit Annamária közösségszervezőt és kulturális menedzsert indítják, aki A M-P. bejelenzkezett Kőbányára is bejegyzés először Kőbányai magazin X. kerület-én jelent meg.

 • Rágcsálók okozta károk
  by kobanya on 2024.05.02. at 16:11

  Szponzorált tartalom A rágcsálók, mint az egerek és patkányok, komoly károkat okozhatnak otthonokban, mezőgazdasági területeken és üzleti vállalkozásokban is. A A Rágcsálók okozta károk bejegyzés először Kőbányai magazin X. kerület-én jelent meg.

 • „Színes angol-magyar példamondatok” – Miért érdemes online nyelvet tanulni 2. rész
  by kobanya on 2024.05.02. at 10:46

  Molnár Bertalant, az angolozz.hu nyelvoktató portál tulajdonosát és vezető fejlesztőjét kérdeztük a „Színes angol-magyar példamondatok” című nyelvkönyvről, amely az első A „Színes angol-magyar példamondatok” – Miért érdemes online nyelvet tanulni 2. rész bejegyzés először Kőbányai magazin X. kerület-én jelent meg.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük