Rózsadomb – Megnyílt az Oltalom Karitatív Egyesület VEDD és VIDD adományboltja

Megosztom

Őrsi Gergely

Megnyílt az Oltalom Karitatív Egyesület VEDD és VIDD adományboltja. Iványi Gáborral közösen nyitottuk meg az Oltalom Karitatív Egyesület VEDD és VIDD adományboltját, a Szilágyi Erzsébet fasor 45. szám alatt.

Az adománybolt ötlete két éve merült fel, amikor az egyik baráti beszélgetés alkalmával Iványi Gábor azt mesélte, hogy kaptak 10-20 pár sílécet és ők nem tudják a segítettjeiknek odaadni, de a kerületünkben biztosan vannak olyanok, akik viszont síelnek. Így jutottunk el a nemzetközi példák alapján ehhez a típusú adománybolthoz, ahol lehetőség van használt, jó minőségű ruhák, eszközök leadására adományként, melyeket később töredék áron megvásárolhatnak. Az így keletkezett bevételből tartja fenn magát a bolt, és segíti elő az olcsó vásárlási lehetőséget, az adományok hasznosulását. Ezzel segíthetünk a nehezebb sorban élőknek és teszünk a fenntarthatóságért is.

Nem érkeztünk üres kézzel. Galkó Balázs egy jótékonysági árverésre ajánlotta fel 30 perces József Attila veseiből összeállított műsorát, amit most a művész úrral egyeztetve az adományboltnak ajándékoztam. Emellett a gyerekeink által már nem használt betonkeverőt és a markolót is felajánlottuk. Kérem, vegyék meg ezeket és Iványi Gábor aláírt kalapját is, ezzel támogassák az egyesület munkáját!

Az adománybolt augusztus 3-tól, 10 és 18 között várja Önöket. Információt Horváth Évától a +36706671935-ös telefonszámon kaphatnak.

Legyen élmény adni és vinni is!

Vigyázzunk egymásra!

Vigyázzunk Budára!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük