Nevetségesen keveset fizetnek Liam Neeson hangjának

Megosztom

Csernák János ismert magyar szinkronszínész Facebook bejegyzésében ment neki a Laborfimnek, ugyanis „GYALÁZAT ahogy van, egyenesen SÉRTÉS.”

Kedves Filmeket és Szinkront szeretők, és Mindenki, akit érdekel!

Tájékoztatlak Benneteket, hogy Liam Neeson legnagyobb sajnálatomra, a következő filmjében nem az én hangomon szólal meg. Hogy melyik új filmjéről beszélünk Neesonnak azt nem tudom, mert a „Laborfilm” gyártásvezetője ezt az információt nem tartotta fontosnak közölni velem.. Alább olvasható, a stúdiónak írt levelem:

Kedves X. Y.

Rosszul gondolja, hogy ha nem engem választanak, /ill. leváltanak/, akkor azt Önnek nem kell jeleznie.

Azért azt tisztázzuk, hogy egy A ligás világsztár filmjének szinkronjáért /közel 100 tekercsről beszélünk, /, számomra egy vásárlás, adott esetben 2 tank benzin összegét, 40 valahány ezer Ft-ot felajánlani, amiből még lejön az adó, és a benzinköltség, /mindenki tudja, hogy vidéken lakom/ úgy GYALÁZAT ahogy van, egyenesen SÉRTÉS.

Az meg, hogy én rákértem ugyanennyit és nem adták meg, piti Szemétség.

Az meg aztán, hogy EMIATT MÉG LE IS VÁLTANAK Neeson-ról, az a kategória, amiről nyugodtan azt mondhatom, hogy a k. a.-kat!

Hát mi folyik itt?!

Ez a rablás, szarrágás már tűrhetetlen, ami a szinkronnal kapcsolatban folyik. Névtelen, arctalan senkik döntenek évtizedek munkáját, a Nézők igényeit, szimpátiáját leszarva! Pár ezer Ft.os megtakarítás miatt?

Csak, mert ők döntési helyzetben vannak?

„Emelt gázsi igény”-nek /ezek a gyártásvezető szavai/ csúfolt 40 ezer inflációs magyar Ft miatt?!

Ez után pedig a Film elindul végeérhetetlen, évtizedekig tartó útjára a tévécsatornák útvesztőiben, hasznot termelve, mi pedig érjük be annyival amennyit odalöktek nekünk?

Post criptum: Azért gratulálok annak a kollégának aki helyettem elvállalta ennyiért.


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük