Jézus Krisztus halálának éves megemlékezése

Megosztom

Egy nemzetközi felmérés szerint sok országban történelmi mélyponton van a jövőbe vetett bizalom a kiterjedt gazdasági feszültség, a nemzeti konfliktusok és a társadalmi nyugtalanság miatt.

Az Edelman Trust Barometer által készített 2023-as kutatás szerint a vizsgált 28 ország közül 24-ben „minden idők legalacsonyabbja azoknak a száma, akik úgy gondolják, hogy a családjuknak jobb lesz az élete öt éven belül”.

Ebben a pesszimista környezetben világszerte két pozitív üzenetű különleges eseményt fognak megrendezni. Az egyik program a 2023. április első vagy második hétvégéjén kerül megtartásra, és a következő témával

foglalkozik: „Nem kell félned a jövőtől!”. Az előadás Jehova Tanúi mind a 118 000 gyülekezetében elhangzik. A másik ünnepélyes esemény Jézus Krisztus halálának éves megemlékezése, melyen 239 országban közel 20 millióan vesznek majd részt 2023. április 4-én, kedden este.

A programokkal kapcsolatos sajtóközleményt, programtájékoztatót és felhasználható sajtófotókat igény szerint készségesen biztosítunk szerkesztőségüknek.

Kik a Jehova tanúi?


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük