Megkezdődik a Sárfű utcába tervezet parkolóépítés

Megosztom

Ezúton tájékoztatjuk önöket, hogy a Sárfű utcába tervezet parkolóépítést a kivitelező 2022. augusztus 22-én megkezdi.

 • A kivitelezés szerződés szerinti határideje hivatalosan 2022. szeptember 16. – azonban van esély arra, hogy a kivitelező előteljesít, és így szeptember első teljes hetében el is készül a munkával.
 • A beruházás bruttó költsége: 16 899 532 Ft.

Mintegy 18 új parkolóhelyet alakítanak ki.

Eközben mindössze egyetlen fát kell kivágni, ami egyébként is szükséges lenne, azonban helyette ültetünk egy újat. A parkolóhelyek kialakításával változik a forgalmi rend, a Sárfű utca második szakasza befele egyirányú lesz, a meglevő parkolóhelyek megtarthatósága érdekében. A létesülő megállók ECOGreen burkolattal készülnek a csapadékvíz helyben történő szikkasztásának érdekében.

Palotai magazin XV. kerület Palota közéleti magazinja

 • Terelések, lezárások Budapesten
  on 2024.05.08. at 06:41

  A kínai miniszterelnök és delegációja miatt a mai naptól lezárásokra és terelésekre kell számítani a fővárosban közlekedőknek. A BRFK tájékoztatása The post Terelések, lezárások Budapesten appeared first on Palotai magazin XV. kerület.

 • Rágcsálók okozta károk
  on 2024.05.02. at 11:39

  A rágcsálók, mint az egerek és patkányok, komoly károkat okozhatnak otthonokban, mezőgazdasági területeken és üzleti vállalkozásokban is. A károk széles The post Rágcsálók okozta károk appeared first on Palotai magazin XV. kerület.

 • „Színes angol-magyar példamondatok” – Miért érdemes online nyelvet tanulni 2. rész
  on 2024.05.02. at 10:44

  Molnár Bertalant, az angolozz.hu nyelvoktató portál tulajdonosát és vezető fejlesztőjét kérdeztük a „Színes angol-magyar példamondatok” című nyelvkönyvről, amely az első The post „Színes angol-magyar példamondatok” – Miért érdemes online nyelvet tanulni 2. rész appeared first on Palotai magazin XV. kerület.

 • Sérüléses baleset a Városkapu utca közelében
  by palotainfo on 2024.04.30. at 12:33

  Karambolozott egy kisteherautó és egy személygépkocsi csütörtök délután Budapest tizenötödik kerületében, az M3-as autópálya bevezető szakaszán, a Városkapu utca közelében. The post Sérüléses baleset a Városkapu utca közelében appeared first on Palotai magazin XV. kerület.

 • A bicskei ügy nem elszigetelt eset
  by palotainfo on 2024.04.23. at 18:09

  Magyar Péter Facebook oldalán számolt be egy esetről, ami a kerület egyik nevelőotthonában történt. S bicskei rémálom nem egyedi eset The post A bicskei ügy nem elszigetelt eset appeared first on Palotai magazin XV. kerület.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük