Megkezdődik a Sárfű utcába tervezet parkolóépítés

Ezúton tájékoztatjuk önöket, hogy a Sárfű utcába tervezet parkolóépítést a kivitelező 2022. augusztus 22-én megkezdi.

 • A kivitelezés szerződés szerinti határideje hivatalosan 2022. szeptember 16. – azonban van esély arra, hogy a kivitelező előteljesít, és így szeptember első teljes hetében el is készül a munkával.
 • A beruházás bruttó költsége: 16 899 532 Ft.

Mintegy 18 új parkolóhelyet alakítanak ki.

Eközben mindössze egyetlen fát kell kivágni, ami egyébként is szükséges lenne, azonban helyette ültetünk egy újat. A parkolóhelyek kialakításával változik a forgalmi rend, a Sárfű utca második szakasza befele egyirányú lesz, a meglevő parkolóhelyek megtarthatósága érdekében. A létesülő megállók ECOGreen burkolattal készülnek a csapadékvíz helyben történő szikkasztásának érdekében.

Palotai magazin XV. kerület Palota közéleti magazinja

 • Komoly fogás a Neptun utcában
  on 2023.11.30. at 21:12

  A BRFK XV. Kerületi Rendőrkapitányság egyenruhásai 2023. november 22-én éjjel negyed kettő körül a Neptun utcában felfigyeltek egy személyautóra, ami The post Komoly fogás a Neptun utcában appeared first on Palotai magazin XV. kerület.

 • Felállították az ország karácsonyfáját az Országház előtt – hogy honnan jött?
  on 2023.11.27. at 13:46

  Az ország karácsonyfáját állítják fel daruval tűzoltók az Országház előtt 2023. november 27-én. A mintegy 24 méter magas, 80 centiméteres The post Felállították az ország karácsonyfáját az Országház előtt – hogy honnan jött? appeared first on Palotai magazin XV. kerület.

 • Emléktábla Cserháti Zsuzsa emlékére
  on 2023.11.23. at 12:10

  Emléktáblával és koncertelőadással emlékezett meg a Kőbányai Önkormányzat Cerháti Zsuzsa születésénel és halálának évfordulója alkalmából. Emléktábla jelzi mostantól Kőbányán, a The post Emléktábla Cserháti Zsuzsa emlékére appeared first on Palotai magazin XV. kerület.

 • Adventi orgonahangverseny
  by palotainfo on 2023.11.23. at 11:20

  20023. december 2-án, szombaton adventi orgonahangversenyre invitálunk minden kedves érdeklődőt a Rákospalota-Óvárosi Református Egyházközség temploma.  A 18 órakor kezdődő hangverseny The post Adventi orgonahangverseny appeared first on Palotai magazin XV. kerület.

 • Digitális diktatúrától tart a Mi Hazánk
  by palotainfo on 2023.11.23. at 09:47

  A digitális állampolgárságról szóló törvény utólagos normakontrollját kezdeményezi a Mi Hazánk Mozgalom, mert szerintük a jogszabály a digitális diktatúra bevezetésének The post Digitális diktatúrától tart a Mi Hazánk appeared first on Palotai magazin XV. kerület.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük