Újpalota – közlemény a siófoki gyermektáborral kapcsolatban

Megosztom

A XV. kerületi Önkormányzat elkötelezett abban, hogy kiemelten támogassa a kerületi iskolákba járó gyermekek nyári üdülését, ezért a szülők terheinek csökkentése érdekében a siófoki gyermektáborban – 2022. július 5.– 2022. augusztus 16. között – saját forrásból biztosítja a strandbelépőket a táborozók számára, gy a szülőknek ezt az összeget nem kell kifizetniük.

Amennyiben vannak olyan szülők, akik a fent említett időszakra előzetesen befizették a strandbelépők árát, a befizetett összeget a táborvezetőtől igényelhetik vissza.

Palotai magazin XV. kerület Palota közéleti magazinja

  • A bicskei ügy nem elszigetelt eset
    by palotainfo on 2024.04.23. at 18:09

    Magyar Péter Facebook oldalán számolt be egy esetről, ami a kerület egyik nevelőotthonában történt. S bicskei rémálom nem egyedi eset The post A bicskei ügy nem elszigetelt eset appeared first on Palotai magazin XV. kerület.

  • Angolozz.hu
    on 2024.04.17. at 15:38

    Az angolozz.hu tulajdonosát és vezető fejlesztőjét, Molnár Bertalant kérdeztük arról, hogy miért érdemes az online nyelvtanulás felé fordulniuk azoknak, akik The post Angolozz.hu appeared first on Palotai magazin XV. kerület.

  • Tovább folyik az adok-kapok
    on 2024.04.16. at 07:30

    Tegnap az Egyenes beszéd vendége volt Tarlós István volt főpolgármester és Vitézy Dávid vádjaira reagált a műsorban. Vitézy Dávid kontrareagált The post Tovább folyik az adok-kapok appeared first on Palotai magazin XV. kerület.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük