Újpalota – közlemény a siófoki gyermektáborral kapcsolatban

A XV. kerületi Önkormányzat elkötelezett abban, hogy kiemelten támogassa a kerületi iskolákba járó gyermekek nyári üdülését, ezért a szülők terheinek csökkentése érdekében a siófoki gyermektáborban – 2022. július 5.– 2022. augusztus 16. között – saját forrásból biztosítja a strandbelépőket a táborozók számára, gy a szülőknek ezt az összeget nem kell kifizetniük.

Amennyiben vannak olyan szülők, akik a fent említett időszakra előzetesen befizették a strandbelépők árát, a befizetett összeget a táborvezetőtől igényelhetik vissza.

Palotai magazin XV. kerület Palota közéleti magazinja

 • Komoly fogás a Neptun utcában
  on 2023.11.30. at 21:12

  A BRFK XV. Kerületi Rendőrkapitányság egyenruhásai 2023. november 22-én éjjel negyed kettő körül a Neptun utcában felfigyeltek egy személyautóra, ami The post Komoly fogás a Neptun utcában appeared first on Palotai magazin XV. kerület.

 • Felállították az ország karácsonyfáját az Országház előtt – hogy honnan jött?
  on 2023.11.27. at 13:46

  Az ország karácsonyfáját állítják fel daruval tűzoltók az Országház előtt 2023. november 27-én. A mintegy 24 méter magas, 80 centiméteres The post Felállították az ország karácsonyfáját az Országház előtt – hogy honnan jött? appeared first on Palotai magazin XV. kerület.

 • Emléktábla Cserháti Zsuzsa emlékére
  on 2023.11.23. at 12:10

  Emléktáblával és koncertelőadással emlékezett meg a Kőbányai Önkormányzat Cerháti Zsuzsa születésénel és halálának évfordulója alkalmából. Emléktábla jelzi mostantól Kőbányán, a The post Emléktábla Cserháti Zsuzsa emlékére appeared first on Palotai magazin XV. kerület.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük