Kerületi közélet — 2022.07.27. at 16:23

Újpalota – közlemény a siófoki gyermektáborral kapcsolatban

A XV. kerületi Önkormányzat elkötelezett abban, hogy kiemelten támogassa a kerületi iskolákba járó gyermekek nyári üdülését, ezért a szülők terheinek csökkentése érdekében a siófoki gyermektáborban – 2022. július 5.– 2022. augusztus 16. között – saját forrásból biztosítja a strandbelépőket a táborozók számára, gy a szülőknek ezt az összeget nem kell kifizetniük.

Amennyiben vannak olyan szülők, akik a fent említett időszakra előzetesen befizették a strandbelépők árát, a befizetett összeget a táborvezetőtől igényelhetik vissza.

Palotai magazin Palota közéleti magazinja

 • Közbeszéd
  by palotainfo on 2022.09.19. at 17:41

  Mivel kerületi oldal lennénk, ezért igyekszünk minden, a kerületet valamilyen módon érintő hírről írni, vagy csak megosztani. Ehhez szükséges, hogy tagként, vagy csak egyszerű szemlélőként részt vegyünk Újpalota, vagy inkább így írom a XV. kerületben működő közösségi csoportokban. Természetesen a legnagyobb lehetne a legjobb, de ott inkább már valóban csak The post Közbeszéd appeared first on Palotai magazin.

 • Koronavírus – Elsőként az egészségügyi dolgozók kaphatják meg az új típusú Pfizer-vakcinát
  by palotainfo on 2022.09.15. at 13:57

  Elsőként az egészségügyi dolgozók emlékeztető oltására kezdik felhasználni a múlt héten Magyarországra érkezett új típusú Pfizer-vakcinát – közölték csütörtökön a koronavirus.gov.hu oldalon.      Először az egészségügyi dolgozók vehetik fel a múlt héten Magyarországra érkezett új típusú, omikron elleni Pfizer vakcinát. Jövő héttől már a lakosság számára is elérhetővé válik a The post Koronavírus – Elsőként az egészségügyi dolgozók kaphatják meg az új típusú Pfizer-vakcinát appeared first on Palotai magazin.

 • Eljött a pillanat, amikor nem a Digi lesz az első
  by palotainfo on 2022.09.15. at 13:20

  Arold Péter Senkit és semmit nem fog megkülönböztetni egymástól a háború ténye, bár ha belegondolok a Magyarországon a most éppen taroló energia árak mögött nem csak az orosz-ukrán háború van. Az elmúlt évek elhibázott gazdasági lépései, az un. unortodox Matolcsy-féle gazdasági kísérletezgetés is rátesz sok-sok lapáttal a kialakult helyzetre. Emellett The post Eljött a pillanat, amikor nem a Digi lesz az első appeared first on Palotai magazin.

Hozzászólok a Facebookon
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x