Újpalota – közlemény a siófoki gyermektáborral kapcsolatban

Megosztom

A XV. kerületi Önkormányzat elkötelezett abban, hogy kiemelten támogassa a kerületi iskolákba járó gyermekek nyári üdülését, ezért a szülők terheinek csökkentése érdekében a siófoki gyermektáborban – 2022. július 5.– 2022. augusztus 16. között – saját forrásból biztosítja a strandbelépőket a táborozók számára, gy a szülőknek ezt az összeget nem kell kifizetniük.

Amennyiben vannak olyan szülők, akik a fent említett időszakra előzetesen befizették a strandbelépők árát, a befizetett összeget a táborvezetőtől igényelhetik vissza.

Palotai magazin XV. kerület Palota közéleti magazinja

 • Angolozz.hu
  on 2024.04.17. at 15:38

  Az angolozz.hu tulajdonosát és vezető fejlesztőjét, Molnár Bertalant kérdeztük arról, hogy miért érdemes az online nyelvtanulás felé fordulniuk azoknak, akik The post Angolozz.hu appeared first on Palotai magazin XV. kerület.

 • Tovább folyik az adok-kapok
  on 2024.04.16. at 07:30

  Tegnap az Egyenes beszéd vendége volt Tarlós István volt főpolgármester és Vitézy Dávid vádjaira reagált a műsorban. Vitézy Dávid kontrareagált The post Tovább folyik az adok-kapok appeared first on Palotai magazin XV. kerület.

 • Duguláselhárítás Budapest
  on 2024.04.15. at 13:42

  Budapest és Pest megye területén a duguláselhárítás szolgáltatás a kiemelt szolgáltatásom közé tartozik. Minden háztartás rém álma, hogy valamitől eldugul The post Duguláselhárítás Budapest appeared first on Palotai magazin XV. kerület.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük