Dúró Dóra nem adja fel

Megosztom

Dúró Dóra a Mi Hazánk parlamenti képviselője nem adja fel. Továbbra is fizetett hirdetésekben próbálja a WHO-t diktatórikus szervezetként beállítani.

Hetek óta kampányol, fizetett hirdetésekben posztolva a közösségi csatornán Dúró Dóra, hogy a WHO meenyire rosszat akart.

Most egy petíciót indított a Facebookon, hogy maga mellé állítsa a pandémia tagadókat.

„MEG KELL AKADÁLYOZNI A WHO PANDÉMIASZERZŐDÉSÉT!

A pandémiaszerződés aláírásával az egészségügy felett teljhatalmat szerző WHO kénye-kedve szerint rendelhet el a koronavírus járványhoz hasonló diktatórikus intézkedéseket. Kötelező jelleggel előírhatja a szerződést aláíró országok számára kényszeroltások végrehajtását, lényegében a globalista nagyurak és az oltásokból többmilliárdos profitra szert tevő gyógyszercégek akarata szerint uralkodva többek között hazánk felett is.

A Mi Hazánk kiáll Magyarország önrendelkezési joga mellett! Nem engedhetjük, hogy globális szervezetek csorbítsák hazánk szuverenitását. Annak érdekében, hogy Magyarországnak a jövőben is lehetősége maradjon a globalista nyomás elleni védekezésre, saját sorsának alakítására, a pandémiaszerződést meg kell akadályoznunk. Ezért indítottuk petíciónkat, amellyel a kormány értésére fogjuk adni: a magyarok nem kérnek a pandémiaszerződésből!”

De nézzük a tényeket! Miről is szól ez a „pandémiaszerződés”? Vagy inkább miről nem.

A lakmusz.hu mely a dezinformációkra specializálódott siet segítségünkre:

A petíció állítása szerint a szerződés értelmében a WHO:

  • bármilyen diktatórikus döntést meghozhat,
  • kényszeroltást vezethet be,
  • totális megfigyelési rendszert építhet ki.

Ezek a lehetőségek valóban félelmetesnek tűnhetnek, azonban érdemes megnézni, valójában mit tartalmaz a WHO tervezete:

ugyanis ilyen elemek nem találhatók benne.

A Mi Hazánk ezt a járványügyi szerződéstervezetet hívja pandémiaszerződésnek.

A tervezet előkészítését 2021 decemberében kezdte meg a WHO kormányközi egyeztető testülete, az Intergovernmental Negotiating Body (INB). Az INB-ben a WHO minden tagállama képviselteti magát, és közösen dolgozzák ki a dokumentum szövegét. A testület munkáját a WHO honlapján bárki követheti, és itt hozzák nyilvánosságra a dokumentum aktuális szövegváltozatait is.

A teljes történet megismerésének érdekében látogassatok el az oldalra


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük