KÖZÖSSÉGI KÖLTSÉGVETÉS 2022
ÓBUDA-BÉKÁSMEGYER

Megosztom

A tavalyi kampányban több mint 1500 javaslat és közel 6500 szavazat érkezett, ami azt mutatja, hogy a kerületiek értik és fontosnak tartják a Közösségi Költségvetés kampányt, és aktív részesei akarnak lenni a kerületi fejlesztésekkel kapcsolatos döntéshozatalnak.

A Közösségi Költségvetést idén még közelebb visszük Önökhöz, még több lehetőséget kínálunk arra, hogy bevonjuk a kerület lakóit a döntésbe.

Kampányunk ezért idén 3 új elemmel bővül:

· A kampány jelölő szakaszában 5 lakossági fórumot szervezünk: lehetőség lesz a javaslatok megbeszélésére, azok kivitelezési lehetőségeinek megvitatására.

· A szavazási körben 5 közös helyszínbejárást tervezünk, ahol a résztvevők véleményezhetik a szavazásra bocsátott fejlesztések megvalósítását.

· A kampányt nagykövetek fogják segíteni, hogy minél több információt oszthassunk meg minél szélesebb körben a harmadik kerületben.

Óbudai magazin III. kerület Óbuda közéleti magazinja

  • Még az idén elkezdhetik a Flórián téri felüljárók felújítása
    by obuda on 2024.03.27. at 15:47

     A Fővárosi Közgyűlés mai ülésén megszavazta a beruházás megvalósításához szükséges forrás biztosításáról szóló megállapodást, így várhatóan még az idén elkezdődik a The post Még az idén elkezdhetik a Flórián téri felüljárók felújítása appeared first on Óbudai magazin III. kerület.

  • Önkormányzati válaszok lakhatási nehézségekre
    on 2024.03.24. at 19:57

    Április 2. éjfélig még van lehetőség pályázatot beadni a Habitat for Humanity Magyarország Önkormányzatok a lakhatásért című országos felhívására. A The post Önkormányzati válaszok lakhatási nehézségekre appeared first on Óbudai magazin III. kerület.

  • Körözési toplista
    on 2024.03.24. at 15:20

    A képen látható személyeket a Magyar Rendőrség a velük szemben fennálló elfogatóparancs alapján keresi. Amennyiben valamelyiküket felismeri, vagy információval rendelkezik The post Körözési toplista appeared first on Óbudai magazin III. kerület.

  • Vitézy levélben fordult az ellenfeleihez
    on 2024.03.20. at 13:27

    Vitézy Dávid, aki a napokban döntött el, hogy megméretteti magát Budapest főpolgármesteri székéért folytatott küzdelemben, ma levélben fordult a többi The post Vitézy levélben fordult az ellenfeleihez appeared first on Óbudai magazin III. kerület.

  • A palota, mely Csipkerózsika álmát is kényelmesebbé tette volna
    on 2024.03.14. at 21:43

    Szponzorált tartalom Átadták az Alvásbarát Szálloda idei minősítési díjait az Alvás Világnapja alkalmából a Magyar Tudományos Akadémián. Magyarországon a Matild The post A palota, mely Csipkerózsika álmát is kényelmesebbé tette volna appeared first on Óbudai magazin III. kerület.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük