KÖZÖSSÉGI KÖLTSÉGVETÉS 2022
ÓBUDA-BÉKÁSMEGYER

Megosztom

A tavalyi kampányban több mint 1500 javaslat és közel 6500 szavazat érkezett, ami azt mutatja, hogy a kerületiek értik és fontosnak tartják a Közösségi Költségvetés kampányt, és aktív részesei akarnak lenni a kerületi fejlesztésekkel kapcsolatos döntéshozatalnak.

A Közösségi Költségvetést idén még közelebb visszük Önökhöz, még több lehetőséget kínálunk arra, hogy bevonjuk a kerület lakóit a döntésbe.

Kampányunk ezért idén 3 új elemmel bővül:

· A kampány jelölő szakaszában 5 lakossági fórumot szervezünk: lehetőség lesz a javaslatok megbeszélésére, azok kivitelezési lehetőségeinek megvitatására.

· A szavazási körben 5 közös helyszínbejárást tervezünk, ahol a résztvevők véleményezhetik a szavazásra bocsátott fejlesztések megvalósítását.

· A kampányt nagykövetek fogják segíteni, hogy minél több információt oszthassunk meg minél szélesebb körben a harmadik kerületben.

 • Gyilkosság Óbudán
  on 2024.07.13. at 08:41

  Egy III. kerületi lakóházból érkezett bejelentés 2024. július 4-én 17 óra 50 perc körül, miszerint egy ott lakó férfit holtan találtak The post Gyilkosság Óbudán appeared first on Budapest 3 – Óbudai magazin .

 • Nemzetközi kongresszus az MVM Dome-ban és a Groupama Arénában
  on 2024.07.09. at 17:17

  20 országból érkeztek küldöttek az MVM Dome-ban és a Groupama Arénában párhuzamosan megrendezett nemzetközi kongresszusra. Jehova Tanúi 2024. július 5–7. The post Nemzetközi kongresszus az MVM Dome-ban és a Groupama Arénában appeared first on Budapest 3 – Óbudai magazin .

 • Kinyitott a fővárosiak közkedvelt fürdőhelye, a Római-parti Plázs, amely augusztus 20-ig várja a strandolni vágyókat.
  by obuda on 2024.06.28. at 20:58

  Egy nappal a Duna Védelmi Egyezmény aláírásának harmincadik évfordulója, a nemzetközi Duna-nap előtt nyitott a Plázs, amely az idei esztendőben The post Kinyitott a fővárosiak közkedvelt fürdőhelye, a Római-parti Plázs, amely augusztus 20-ig várja a strandolni vágyókat. appeared first on Budapest 3 – Óbudai magazin .

 • Őrizetbe vették az alpolgármestert
  by obuda on 2024.06.19. at 17:12

  Az óbudai korrupciós botrányban hivatali vesztegetés elfogadása bűntettének alapos gyanúja merült fel. Az ügyben újabb öt személyt gyanúsítottak meg, közülük The post Őrizetbe vették az alpolgármestert appeared first on Budapest 3 – Óbudai magazin .

 • Újra üzemel a szökőkút a Római téren
  by obuda on 2024.06.18. at 20:14

  Kemény melegre kell számítani ezen a nyáron is ezért fontos, hogy ha a szabadban tölt néhány órát akár kirándulás, vagy The post Újra üzemel a szökőkút a Római téren appeared first on Budapest 3 – Óbudai magazin .

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük