Gyilkosság a Károlyi kertben

Megosztom

A Fővárosi Főügyészség vádat emelt azzal a 28 éves férfival szemben, aki 2020 februárjában, Budapest belvárosában egy késszúrással megölt egy fiatal külföldi férfit – közölte a Fővárosi Főügyészség

A vádirat szerint az amerikai-brit-magyar állampolgárságú férfi 2020. február 7-én egy ismerősével szórakozni indult, majd az éjszaka folyamán  nagyobb mennyiségű alkoholt ivott. A férfi hajnalban, ittasan indult vissza a belvárosi tartózkodási helyére. A férfi az V. kerület, Károlyi kert mellett haladt, amikor – pontosan nem ismert előzmények után – megindult a túloldalon, a járdán sétáló 25 éves francia férfi irányába. A vádlott futva közelítette meg a sértettet, majd kétszer arcon ütötte, és késsel egy határozott mozdulattal mellkason szúrta a férfit, aki a helyszínen életét vesztette. A támadást követően a vádlott elfutott. 

A sértett életét az azonnali orvosi segítség sem menthette volna meg.

A Fővárosi Főügyészség a férfival szemben emberölés bűntette miatt nyújtott be vádiratot a bíróságra. A főügyészség a jelenleg is letartóztatásban lévő vádlottal szemben börtönbüntetés kiszabását indítványozta a vádiratban.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság elfogásról szóló korábbi sajtóközleménye, videóval, az alábbi linken érhető el:

A felvételen a vádlott látható a bűncselekmény előtt, majd közvetlenül utána, ahogyan futva menekül. 

Belvárosi magazin Az V. kerület közéleti magazinja

  • Angolozz.hu
    on 2024.04.17. at 15:38

    Az angolozz.hu tulajdonosát és vezető fejlesztőjét, Molnár Bertalant kérdeztük arról, hogy miért érdemes az online nyelvtanulás felé fordulniuk azoknak, akik nyelveket szeretnének tanulni. Az online nyelvtanulás egyre népszerűbb világszerte, aminek The post Angolozz.hu appeared first on Belvárosi magazin .

  • Tovább folyik az adok-kapok
    on 2024.04.16. at 07:30

    Tegnap az Egyenes beszéd vendége volt Tarlós István volt főpolgármester és Vitézy Dávid vádjaira reagált a műsorban. https://youtu.be/C9u3UPBDE9Y Vitézy Dávid kontrareagált Tarlós megállapításaira, de erre lehetősége lesz most pénteken is The post Tovább folyik az adok-kapok appeared first on Belvárosi magazin .

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük