Magyar Péter

Össztűz Magyar Péterre a kormány összes ágyújából

Megosztom

Összegyűjtöttünk néhány reagálást a kormány, illetve egy gyanúsított részéről. Magyart mint jelenséget a lehető leghiteltelenebbként akarják beállítani Kovács Zoltán Schadl Györgyig bezárulva.

Kovács Zoltán

Kovács Zoltán a Hír TV Napi aktuális című műsorában arról beszélt, hogy Magyar Pétert „elhagyta a felesége, és elvesztette a kormányzati megbízásait”, ez pedig „láthatóan bosszúállásra sarkallja”. Az államtitkár úgy látja, hogy a Diákhitel Központ volt vezetője ezt egy „baloldali közegben” teszi, „meg kell nézni a jogi segítőit” és azt, hogy ki ad visszhangot a megnyilvánulásainak.

Deák Dániel aki hiszi magát valakinek

Deák Dániel influenszer, politológus, a Megafon tagja szerint aki komoly politikai pályára készül – és láthatóan Magyar Péter gyakorlatilag miniszterelnöknek készül -, nem engedheti meg magának, hogy a közösségi médiában különféle cikkek alá, vagy véleményformálók bejegyzései alá sértő, bántó, vagy egyébként a valóságtól teljes mértékben elrugaszkodott kommenteket írjon. A véleményformáló szerint egy agresszív emberről van szó, aki meglehetősen komolytalanul viselkedik a politikai életben, és ezt támasztja alá az is, hogy vádakat fogalmaz meg a kormánnyal szemben, ehhez képest semmilyen bizonyítékot nem mutatott be.

Kocsis Máté

„Magyart elhagyta a felesége, elvesztette a felesége által szerzett munkahelyeit, és ezért bosszút akar állni” – így reagált Kocsis Máté az atv.hu megkeresésére. A lap azután szólaltatta meg a Fidesz frakcióvezetőjét, hogy Varga Judit korábbi igazságügyi miniszter exférje szerdán több órát töltött a Budapesti Nyomozó Ügyészségen, ahol nyilatkozatot tett a Völner–Schadl-ügyben

OBH

Az OBH Erőss Mónikával (Magyar Péter édesanyja) kapcsolatban arról írt, hogy „a köztársasági elnök 2023. december 6. napján kelt határozatával dr. Erőss Mónikát, az Országos Bírósági Hivatal elnökhelyettesét bírói tisztségéből 2024. július 10. napjával – az általános öregségi nyugdíjkorhatár betöltésére tekintettel – felmentette. Dr. Erőss Mónika 2024. január 11. napjától kezdődően szabadságát, illetve felmentési idejét tölti, mely időszakban munkát már nem végez.”

Talán Lázár volt egyedüli, aki visszafogottan nyilatkozott. és a Magyar által megfogalmazott vádakról is elmondta a véleményét.

Nem akarom kommentálni, szeretném megvárni, hogy ennek az ügynek mi lesz a vége. Súlyos állítások hangzottak el, kíváncsi vagyok, mi lesz ennek az egésznek a vége


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük