Ez nem vicc

Megosztom

Istvan Gazdag  

A tervezet szerint a nyáron aláírnom sem kell, automatikusan élesedik a rám vonatkozó státusztörvény. (Csak akkor nem, ha felmondok, olvasatom szerint írásos felmondásban kell jeleznem.)

Mivel az ellenzéki média gyakran esik túlzásokba, így szántam rá pár órát és elolvastam a törvénytervezetet.

Tehát. Innentől a saját telefonom, amin tartom a kapcsolatot a szülőkkel automatikusan elveszíti magántulajdon jellegét. Minden elektronikus eszköz, amit a munkám során használok átvizsgálásra elszállítható. Ez nem hiszti. Ez teljesen egyértelműen le van írva.

Lemondok a szabad véleménynyilvánítás jogáról. Innen nemhogy nem mondhatom el, hogy a magyar oktatás magára hagyva omlik össze, de elvileg egy nem „békepárti” politikus vagy párt vagy cikk, vagy bármi szimpla lájkolásával is felforgató és eltávolítandó elem lehetek

Azt hiszitek viccelek. Pedig innét elég egy szivárványpónis poszter mögöttem egy fotón és már feljelenthetővé is váltam házmesterországban, hiszen bizonyíthatóan megszegtem az etikai kódexet.

Az kirúgás tényét mondjuk nem kell közölniük velem, elég augusztusban megmondani, hogy viszlát. Addig sem kell helyettesíteni. Ha viszont én kapnék egy jobb ajánlatot, akkor kerek perec le van írva, hogy ezt csak az ajánlat után fél évvel tehetem meg, addig, mint egy retkes jobbágy röghöz vagyok kötve, mert különben a bíróságon hajtatják be rajtam a munkakörömet ellátó új kolléga hat havi bérét.

Komolyan mondom ez van benne.

Fogtam magam és az elejétől a végéig elolvastam. Úgy, hogy egyetlen cikket sem olvastam előtte. Le van írva. Ahogy én is. Kérem, cáfoljon meg valaki, annyira szeretném, ha csak a szövegértésem lenne gyenge, vagy csak túllihegném a dolgot!


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük