Meghalt Oberth József, a Józan Babák Egyesület egyik alapítója

Megosztom

Pikó András

Meghalt Oberth József, a Józan Babák Egyesület egyik alapítója és vezetője. Szenvedélybeteg, szerhasználó várandós nőknek, kismamáknak segített – bántalmazott, veszélyeztetett gyermekeket mentett meg.

Életeket mentett: nagy alázattal, emberséggel, szakmai odaadással.

Munkája jórészt ide kötötte, Józsefvároshoz.

Hiányozni fog – hiányozni fog közülünk és hiányozni fog a megmentésre váró életeknek.

Józsefvárosi magazin VIII. kerület Józsefváros közéleti magazinja

 • Angolozz.hu
  on 2024.04.17. at 15:38

  Az angolozz.hu tulajdonosát és vezető fejlesztőjét, Molnár Bertalant kérdeztük arról, hogy miért érdemes az online nyelvtanulás felé fordulniuk azoknak, akik nyelveket szeretnének tanulni. Az online nyelvtanulás egyre népszerűbb világszerte, aminek The post Angolozz.hu appeared first on Józsefvárosi magazin VIII. kerület.

 • Tovább folyik az adok-kapok
  on 2024.04.16. at 07:30

  Tegnap az Egyenes beszéd vendége volt Tarlós István volt főpolgármester és Vitézy Dávid vádjaira reagált a műsorban. Vitézy Dávid kontrareagált Tarlós megállapításaira, de erre lehetősége lesz most pénteken is az The post Tovább folyik az adok-kapok appeared first on Józsefvárosi magazin VIII. kerület.

 • Duguláselhárítás Budapest
  on 2024.04.15. at 13:42

  Budapest és Pest megye területén a duguláselhárítás szolgáltatás a kiemelt szolgáltatásom közé tartozik. Minden háztartás rém álma, hogy valamitől eldugul a konyhai mosogató, vagy a fürdőszoba mosdó, kád vagy zuhany. The post Duguláselhárítás Budapest appeared first on Józsefvárosi magazin VIII. kerület.

 • Házikedvenceink veszélyben?
  on 2024.04.13. at 06:10

  Hol található a kullancsok jellemző élőhelye? A kullancsok életmódjukból adódóan a nyirkos, növényzettel sűrűn benőtt területeket kedvelik. A hiedelmekkel ellentétben nem a fákról vetődnek ránk, hanem az aljnövényzetben megbújva várják The post Házikedvenceink veszélyben? appeared first on Józsefvárosi magazin VIII. kerület.

 • Ágyi poloska irtás
  on 2024.04.03. at 10:31

  Az ágyi poloska egy igazi rémálom lehet. Nemcsak kellemetlenséget okoz, de a pénztárcánkat is megterheli az ágyi poloska irtás költsége. De vajon lehet-e olyan megoldás, amely hatékony és olcsó? Ebben The post Ágyi poloska irtás appeared first on Józsefvárosi magazin VIII. kerület.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük