Hadházy Ákos – Senki ne higgye, hogy a propaganda nem éri el a kívánt hatást!

Megosztom

Hadházy Ákos

Senki ne higgye, hogy a propaganda nem éri el a kívánt hatást! Bármennyire is abszurdnak tűnik ellenzéki képviselőket elővenni azért, mert – úgymond – vagyonosak, a dolog működik. Nincs is nagy titok, a kulcs az elérés: Tordai Bence „luxusvillájának” híre egyszerűen több emberhez jut el, mint a miniszterelnök hatvanpusztai „majorságáról” szóló hírek és a fotók, amelyek pedig jól mutatják a komplexum méreteit. A többit pedig elvégzi az emberi irigység és rosszindulat…

Külön érdekes, milyen hatással van az emberek agyára a propaganda, hogy képesek tagadni a nyilvánvalót is (sokszor láttam olyan reakciót a hatvanpusztai képekre, hogy ezek nem is Magyarországon készültek), vagy megmagyarázni a védhetetlent („mennyit dolgozik értünk, hát nem megérdemli?!”). Ezek is mind a propaganda következményei, ezeket a magyarázatokat a hívek készen kapják, amolyan védőeszközként a valóság ellen.

Ne feledjük! Ha a rendszer ellenzéke bármire jutni szeretne, szembe kell szállnia a propagandagépezettel, vissza kell szerezni a közmédiát és be kell tiltani az állami pénzből folytatott politikai hirdetéseket!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük