Dolgozz többet!

Megosztom

Arold Péter

Viktor teljes mértékben átállt a plebejus kommunikációs stílusra. Ezt elkezdte Tusványoson a „náci” faji keveredéssel és most folytatja a rezsikvóta ügyében. A sajátjaihoz beszél, nekik üzen, számukra viselkedik „érthető” nyelvezeten, a vidék felé kommunikál, mert azt gondolja, ott csak így értik meg.

Félig igaza van. Félig. Ott sokan valóban úgy értelmezik, ahogy ő kommunikálja. Többet fogyasztasz? Keress többet!

Persze amikor a nyugat a fejére koppint és nem szeretné összerúgni a port a sógorékkal, ott már magyaráz. Ő ilyen, így beszél, mert így értik mire gondol.

Lefordítom:

Magyarország lakosságának a felét butának és tanulatlannak képzeli és amikor a kifejezés kultúráját jobb helyeken megkérdőjelezik, hát simán megmagyarázza.

„Az, hogy néha félreérthetően fogalmazom, az előfordul. De arra kértem a kancellár urat, hogy legyen kedves minden ezzel kapcsolatos információt kulturális kontextusba helyezni, mert Magyarországon ezek a kifejezések, mondatok és az a pozíció, amit én képviselek, az egy kulturális, civilizációs pozíció. Szeretném megismételni, hogy büszke vagyok azokra az eredményekre, amelyeket Magyarország rasszizmussal szemben eredményként az elmúlt években elkönyvelhetett”.

Szóval én levontam a következtetéseket. Bunkó parasztok vagyunk.

mert Magyarországon ezek a kifejezések, mondatok és az a pozíció, amit én képviselek, az egy kulturális, civilizációs pozíció

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük