KÖZÖSSÉGI KÖLTSÉGVETÉS 2022
ÓBUDA-BÉKÁSMEGYER

Megosztom

A tavalyi kampányban több mint 1500 javaslat és közel 6500 szavazat érkezett, ami azt mutatja, hogy a kerületiek értik és fontosnak tartják a Közösségi Költségvetés kampányt, és aktív részesei akarnak lenni a kerületi fejlesztésekkel kapcsolatos döntéshozatalnak.

A Közösségi Költségvetést idén még közelebb visszük Önökhöz, még több lehetőséget kínálunk arra, hogy bevonjuk a kerület lakóit a döntésbe.

Kampányunk ezért idén 3 új elemmel bővül:

· A kampány jelölő szakaszában 5 lakossági fórumot szervezünk: lehetőség lesz a javaslatok megbeszélésére, azok kivitelezési lehetőségeinek megvitatására.

· A szavazási körben 5 közös helyszínbejárást tervezünk, ahol a résztvevők véleményezhetik a szavazásra bocsátott fejlesztések megvalósítását.

· A kampányt nagykövetek fogják segíteni, hogy minél több információt oszthassunk meg minél szélesebb körben a harmadik kerületben.

Óbudai magazin III. kerület Óbuda közéleti magazinja

  • Angolozz.hu
    on 2024.04.17. at 15:40

    Az angolozz.hu tulajdonosát és vezető fejlesztőjét, Molnár Bertalant kérdeztük arról, hogy miért érdemes az online nyelvtanulás felé fordulniuk azoknak, akik The post Angolozz.hu appeared first on Óbudai magazin III. kerület.

  • Tovább folyik az adok-kapok
    on 2024.04.16. at 07:32

    Tegnap az Egyenes beszéd vendége volt Tarlós István volt főpolgármester és Vitézy Dávid vádjaira reagált a műsorban. Vitézy Dávid kontrareagált The post Tovább folyik az adok-kapok appeared first on Óbudai magazin III. kerület.

  • Meseíró pályázat 2024: megvannak a győztesek, szívből gratulálunk nekik!
    by obuda on 2024.04.15. at 14:43

    A korábbi évekhez hasonlóan Óbuda-Békásmegyer Önkormányzat idén is meghirdette Meseíró pályázatát minden, az önkormányzat által fenntartott intézményben vagy önkormányzati tulajdonú The post Meseíró pályázat 2024: megvannak a győztesek, szívből gratulálunk nekik! appeared first on Óbudai magazin III. kerület.

  • Duguláselhárítás Budapest
    on 2024.04.15. at 13:43

    Budapest és Pest megye területén a duguláselhárítás szolgáltatás a kiemelt szolgáltatásom közé tartozik. Minden háztartás rém álma, hogy valamitől eldugul The post Duguláselhárítás Budapest appeared first on Óbudai magazin III. kerület.

  • Házikedvenceink veszélyben?
    on 2024.04.13. at 06:11

    Hol található a kullancsok jellemző élőhelye? A kullancsok életmódjukból adódóan a nyirkos, növényzettel sűrűn benőtt területeket kedvelik. A hiedelmekkel ellentétben The post Házikedvenceink veszélyben? appeared first on Óbudai magazin III. kerület.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük