Mustó Géza Zoltán a Socca Kispályás Labdarúgó Világbajnokság helyszínéről

Megosztom

Mustó Géza Zoltán

A napokban rengetegen kerestek meg azzal, igaz-e, hogy a Mázsa téren kerül megrendezésre a SOCCA Kispályás Labdarúgó Világbajnokság? Alább ezzel kapcsolatban megosztom a témában egy érdeklődőnek írt válaszlevelemet.

„A Socca Kispályás Labdarúgó Világbajnokság helyszínével kapcsolatban a következőről tudom tájékoztatni.

Az Óhegy parkban történő megrendezést az Önkormányzat elvetette, helyette a lakossági egyeztetés lefolytatása után, egyetértésben az esemény szervezőivel valóban a Mázsa téren történő megrendezést tartjuk támogathatónak.

Egészen pontosan a Budapest X. kerület, Mázsa tér 38403/12 helyrajzi számú, korábban a Kőbányai Önkormányzat, jelenleg a Magyar Állam tulajdonában és a BMSK Beruházási, Műszaki Fejlesztési, Sportüzemeltetési és Közbeszerzési Zrt. kezelésében lévő, jelenleg hasznosítatlan ingatlan lenne a helyszín.

Mivel azonban ez nem a Kőbányai Önkormányzat tulajdona, így hivatalosan megkerestük a fent említett állami céget, felkérve őket arra, hogy járuljanak hozzá a sportesemény szóban forgó területen történő megrendezéséhez.

Egyelőre várjuk a választ. Természetesen amint ez megtörténik, úgy tájékoztatni fogjuk a kerület nyilvánosságát is.”

Kőbányai magazin X. kerület Kőbánya közéleti magazinja

 • Választási tanácsok
  by kobanya on 2024.04.21. at 12:12

  Asztalos Árpád Egy dolgot tisztázzunk. Hiába vannak látszólag tisztességes képviselőjelöltjei a Fidesznek, a szavuk nem ér semmit. Ugyanis a Fidesz A Választási tanácsok bejegyzés először Kőbányai magazin X. kerület-én jelent meg.

 • Angolozz.hu
  by kobanya on 2024.04.17. at 15:39

  Az angolozz.hu tulajdonosát és vezető fejlesztőjét, Molnár Bertalant kérdeztük arról, hogy miért érdemes az online nyelvtanulás felé fordulniuk azoknak, akik A Angolozz.hu bejegyzés először Kőbányai magazin X. kerület-én jelent meg.

 • Tovább folyik az adok-kapok
  by kobanya on 2024.04.16. at 07:31

  Tegnap az Egyenes beszéd vendége volt Tarlós István volt főpolgármester és Vitézy Dávid vádjaira reagált a műsorban. Vitézy Dávid kontrareagált A Tovább folyik az adok-kapok bejegyzés először Kőbányai magazin X. kerület-én jelent meg.

 • Duguláselhárítás Budapest
  by kobanya on 2024.04.15. at 13:43

  Budapest és Pest megye területén a duguláselhárítás szolgáltatás a kiemelt szolgáltatásom közé tartozik. Minden háztartás rém álma, hogy valamitől eldugul A Duguláselhárítás Budapest bejegyzés először Kőbányai magazin X. kerület-én jelent meg.

 • Házikedvenceink veszélyben?
  by kobanya on 2024.04.13. at 06:10

  Hol található a kullancsok jellemző élőhelye? A kullancsok életmódjukból adódóan a nyirkos, növényzettel sűrűn benőtt területeket kedvelik. A hiedelmekkel ellentétben A Házikedvenceink veszélyben? bejegyzés először Kőbányai magazin X. kerület-én jelent meg.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük