Idén is lesz hídkivilágítás a Megyeri hídon

Megosztom

Magyar Közút Nonprofit Zrt.

Immár harmadik éve változtatjuk az M0-s autóúton található Megyeri híd pilonjait az ország legnagyobb, 100 méteres karácsonyfáivá.

A nagy népszerűség miatt idén már december 3-tól, azaz az első adventi vasárnaptól egészen december 31-ig zöldbe borul a híd két pilonja. Sőt, az ünnep fényét tovább emelve december 17-27. között csúcsdíszt és újdonságként a két pilon középső, üveges részén speciális díszfényeket is alkalmazunk majd, ezzel szó szerint feldíszítve az ünnepekre a monumentális karácsonyfát.

Ha szeretnéd élőben is megcsodálni ezt az attrakciót, kérjük, az alábbiakat vedd figyelembe

Ha autóval mész át a hídon, semmiképpen se állj meg a leállósávon fotózni, mivel azt kizárólag műszaki hiba esetén lehet használni.

Aki szeretne pár emlékezetes képet készíteni, azt ne vezetés közben tegye, hanem a 2-es főút felől közelítsétek meg a hidat, a pesti hídfő alatti részen keresztül pedig biztonságosan, gyalogosan vagy akár kerékpárral is eljuthattok a helyszínre.

Óvatosan, a követési távolságot betartva, a többi közlekedőre figyelve haladjatok át a hídon, ezt a pályán található digitális kijelzőkön is külön jelezzük majd.

A dunakeszi mérnökségünk szakemberei a forgalom zavartalan lefolyását és a leállósáv szabályos használatát is rendszeresen ellenőrzik majd az útellenőri szolgálatunkon és a hídon található forgalomfigyelő kamerákon keresztül.

Minden közlekedőnek békés, boldog karácsonyt és meghitt ünnepeket kívánunk!


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük