Azért ez már valami! – Játszd újra Sam!

Megosztom

Woody Allen gratulált Kern Andrásnak.

Kern András 40 éve játssza a színházban Woody karakterét és legalább azóta szinkronizálja őt. Ezért a gratuláció.

„Egy hőssé válhatok általad, és nem is kell hozzá kimozdulni a nappalimból. Úgyhogy, kérlek, folytasd, és további sikerekben gazdag 20, 40 vagy 60 évet kívánok!”

– mondta többek között az Oscar-díjas rendező.

Woody Allen üzenete Kern Andrásnak

Tegnap este ünnepeltük a Pesti Színházban a Játszd újra, Sam! bemutatásának 4️⃣0️⃣. évfordulóját.🎊🍾🥂 A jubileumi előadásra eljöttek a darab egykori szereplői is, hiszen a négy évtized alatt a szerepátvételek és beugrások miatt sok színész megfordult az elvált filmkritikus, Allan Felix manhattani lakásán. Egyetlen egy szerepre nem volt soha más jelentkező: Allan-t természetesen mindig, vagyis 523 estén át, Kern András alakította. Páratlan dolog, színháztörténeti kuriózum, hogy valaki ennyi éven át játssza ugyanazt a szerepet. Woody Allen a darab szerzője, és Allan Felix eredeti megformálója az ünnepi alkalomból videóüzenetben köszöntötte Kern Andrást! 🤩👏🏼 Színlap: https://www.vigszinhaz.hu/Jatszd_ujra_Sam

Közzétette: Vígszínház – 2023. november 8., szerda

„A jubileumi előadásra eljöttek a darab egykori szereplői is, hiszen a négy évtized alatt a szerepátvételek és beugrások miatt sok színész megfordult az elvált filmkritikus, Allan Felix manhattani lakásán. Egyetlen egy szerepre nem volt soha más jelentkező: Allant természetesen mindig, vagyis 523 estén át, Kern András alakította”, írja a Vígszínház.


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük