Erőszakos baloldali tombolás Budapesten: már van egy gyanúsított

Megosztom

Zalán György

Origó

Erőszakos baloldali tombolás Budapesten: már van egy gyanúsított

Jézusom! Tegnap – ha nem is nullahuszonnégyben, de – figyeltem a híreket, hogy a picsába kerülte el a figyelmemet egy kibontakozófélben lévő ellenforradalom?

Lehet, hogy a bunkerek mélyéről kiszabadult, évtizedek óta titkon tréningező leszerelt munkásőrök lepókhálózták idáig rejtegetett AMD-iket, mint Eperjesék a csapdlecsacsiban?

Mondjuk az a korosztály már szarban lehetne rohamozáskor, a járókeret kétkezes, melyikben tartaná a szuronyt, de az ellenforradalmi hevület adrenalinfröccseit ne becsüljük alul, sün legyen a talpán, amelyik nem szarja össze magát a szódásüvegaljaszemüvegek mögül kilövellő lángtekintetek miatt!

Néztem a Gúgli hírválogatását, a Hírkeresőt, sehol egy kósza hír a tombolásról, mégiscsak ügyesek ezek a gyerekek az Origónál, ők az elsők, az összes média rájuk fog hivatkozni – de teltek az órák, semmi.

Megindult még a fantáziám, hátha a szemkilövetős idők mintájára most nem a Fradi, hanem mondjuk a Bölcsészek Alkalmi Sportközösségének Zendülő és Kíváncsi Ideológusai (BASZKI) ultrái tomboltak fékevesztetten és brutálisan?

Nem tehetek róla, legyűrt a tudásvágy, sutba dobtam régi elvemet, mely szerint nem kattintok rá a hír linkjére.

A hír igaz! Valóban brutális tombolás hozta a rémületet Budapest békés lakóira, különösen a Nemzethy Érzelmű Mimagyarokra, az eset bűnjelei igazolják: egy teli sörösdoboz, egy fém! termosz, egy csavar.

Négy embert is ki kellett emelniük a hősiesen küzdő védőknek a csőcselékből! Igaz, hogy a saját érdekükben, a tömeg nekinyomta őket a rendőrsorfalnak. Ja, és két füstgyertyást el is fogtak, és egy elrendelt nyomozás során egy embert meg is gyanúsítottak.

Balfaszok ezek a baloldali tombolók, nem tudják, hogy két módja is van egy ügy megúszásának, vagy embert kell csempészni vagy molotovot kell hajigálni, erre jönnek ezekkel az Ápiszban kapható csillagszórókkal…

Horgászbottal szurkálják a rendőröket!

Hihetetlen elvetemültség, ezek a népsorsrontó összeesküvők abban reménykedtek, hogy hamar letudják az ellenforradalmat, és onnan mennek ki a tóra, hajnalban jobban kapnak a halak, de elszámították magukat, rájuk rohadt a beáztatott büdöskukorica meg a paprikás kenyér, erre, ha már úgyse fognak halat a bottal, rendőrökre mentek velük, egy szép szál zsarut a halőr se dobat vissza, csak a zasszony mit szól, ha az ember berak a fürdőkádba néhány félholt policájt, azt a rohamcuccot kúrvanehéz lekaparni róluk a kés fokával.

Szóval most másodszor szakítok szokásaimmal. Máskor kigúnyolok egy-egy cikket, de ezt nem tudom. Képtelenség nagyobb faszságokat összehordani, mint amiket az Origó megtett.


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük