Megint kiömlött valami bűz

Megosztom

Hogy vélekedik az 5-ös számú Fidesz párttagkönyv tulajdonosa a liberalizmusról.

„Jó lenne így élni, igaz? Mindig mondtam: minden liberális, wok, neomarxista, LMBTQ hívőt egy lakatlan szigetre vinnék és összezárnám őket kedvenc migránsaikkal.

Ott aztán a drag queen idióta olvasgathatna esténként mesét Alinak, a bigott muszlimnak, a ratyi királyfiakról.

És egy évben egyszer beugranánk vetni egy pillantást rájuk, hogy hol is tart a buli.

De sajnos nincsenek lakatlan szigetek. Van viszont 8 milliárd ember. És ennek nagyobb része erre tart, hogy felszámolja az európai, a nyugati kultúrát, a fehér embert, amely éppen eléggé elpuhult, idióta, nyomorult barom lett már ahhoz, hogy képtelen legyen megvédeni önmagát.

Ennek a folyamatnak szinte mellékes, ám annál látványosabb állomása mindaz, ami egy afrikai csapat győzelme vagy veresége után történik a nyugat-európai nagyvárosok utcáin.

Próbáljunk meg ebből kimaradni.Bizánc is túlélte ezer évvel a Nyugat-Római birodalmat…”

De írt ő már ennél szebbeket is EP képviselőkre, mint például a német Daniel Freund-ról amit írt Orbán kirekesztő a tusványosi beszéde miatt

„Te aljas, hazug, nyomorult, becstelen német f*sz! Pofádat befogod, kussolsz, és eltöprengsz azon, mivé lett német hazád, bár nálatok már a »haza« emlegetése is nácizmus. De ez nem számít, ahogy te sem számítasz, egy baleset vagy, egy véletlen kisiklás, egy pörsenés a 21. század elejének beteg testén, felesleges az életed, a létezésed, nem vagy más, mint egy kártékony idióta”.

Majd a német kultúra nagyjainak felidézése után így összegzett:

Egyszóval: te igazából német sem vagy, európai sem vagy, semmi sem vagy, csak egy korunk hőse. Afféle idegesítő senki, akit ez a nyomorult, beteg, pitiáner kor eljuttatott oda, ahol most vagy. És tényleg bocsáss meg, hogy az előbb németnek neveztelek

– írta Bayer Zsolt.

Ilyenkor jön elő, a félelem a Fidesz oldalról a közbeszéd tisztaságának védelme.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük